Facebook Pixel

Toamna este momentul să bei vitamine!

Toamna este momentul să bei vitamine!

Opinia că în timpul verii organismele noastre sunt capabile să acumuleze vitamine pentru toamnă și iarnă – mit. Corpul uman nu știe să păstreze vitaminele în rezervă, așa că toamna, ca în orice altă perioadă, organismul are nevoie de hrană suplimentară sub formă de produse de sezon sănătoase și complexe de vitamine. Se poate spune chiar că un aport suplimentar de vitamine toamna este deosebit de important din cauza înrăutățirii vremii și a incidenței tot mai mari a infecțiilor și a răcelilor.

Ce alimente ar trebui să mănânci toamna? Legumele și fructele din dieta dvs. zilnică ar trebui să fie de cel puțin 400 g. Toamna, ar trebui să fie preferate merele, perele, roșiile, dovleceii, ardeii dulci, dovleceii și varza.

Ia toată aportul necesar de vitamine numai de la – sarcina nu este ușoară, mai ales în condițiile de viață dintr-un oraș mare, angajare constantă, mese neregulate și prezența obiceiurilor proaste. Producătorii de vitamine vin în ajutorul omului modern, oferind complexe echilibrate pentru diferite vârste și chiar anotimpuri.

Toamna, alege complexe de vitamine care contin vitamina C, A, E, B, D. Poti cumpara vitamine din magazinul online de sanatate Biotus, aici te vor ajuta sa alegi varianta cea mai potrivita pentru fiecare membru al familiei tale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.