Facebook Pixel

„De asemenea, recreerea trebuie învățată”, - Nastya Ivanicheva, Director PR al Oh My Look!, G.Bar, SO DODO.

„De asemenea, recreerea trebuie învățată”, - Nastya Ivanicheva, Director PR al Oh My Look!, G.Bar, SO DODO.

În al patrulea număr al – interviu cu Nastya Ivanicheva, Director PR Oh My Look!, G.Bar, SO DODO.

 

Sunteți avocat prin formare. Adesea un jurnalist devine manager de PR sau invers. Dar pentru un avocat, acesta este un caz destul de neobișnuit.

Nastya Ivanicheva: Acesta este povestea mea preferată. Sunt din Herson, iar când locuiești într-un oraș destul de mic, este foarte greu să te imaginezi ca altcineva decât avocat sau economist. Dar în al doilea an de universitate, ceva a mers prost: am început să scriu pe blog despre modă, mergând la prelegeri tematice și întâlniri. Blogul meu a câștigat chiar și un concurs special bit.ua! Mai târziu, am cunoscut-o pe Dasha Zarivna și, se pare, am reușit să o conving că ar trebui să lucrez cu ea pe canalul de modă ucraineană. Am lucrat acolo un an: am organizat filmări, am scris despre modă, am realizat comunicări externe. Apoi a fost o ofertă de la Polina Neni în Bestin.ua; Am petrecut un an și jumătate grozav pe acest portal. Și în al patrulea an s-a mutat la Helen Marlen Group în departamentul de marketing. În ciuda faptului că la acel moment deja hotărâsem ferm că jurisprudența – nu chemarea mea, în tot acest timp nu am abandonat studiile: am mers la cursuri, m-am pregătit pentru seminarii și am continuat să comunic cu colegii de clasă. Doar mama a fost șocată când a auzit că nu voi fi avocat: “Ești înnebunit? Ce modă?”

 

Cum te-a întrecut Lera Borodina?

 

Nastya Ivanicheva: Lera nu m-a vânat. Ne-am cunoscut când i-am intervievat pentru „5 Lucruri Favorite”; la Bestin.ua. Deja în primele minute ale cunoștinței noastre, am observat că Lera – o persoană cu o carismă incredibilă și mi-am dat seama: indiferent ce și când, dar chiar vreau să lucrez cu ea. Și acum, după doi ani de munca mea la Helen Marlen Group, Lera a făcut o postare că caută un manager de marketing în serviciul de închiriere de rochii Oh My Look! Am decis să risc și i-am trimis o scrisoare, iar ea și-a amintit în mod miraculos de vechiul nostru interviu și pur și simplu m-a sunat pentru un interviu. Apropo, a fost foarte interesant. Mi se părea că am făcut o greșeală lăsând-o pe Helen Marlen (încă le iubesc și le apreciez foarte mult). Dar maximalismul tineresc nu m-a dezamăgit și acum lucrez în cel mai bun loc.

 

PR – Aceasta este o zonă foarte largă, cu specificul său în direcții diferite. Care sunt responsabilitățile unui director de PR pentru Oh My Look!? G.Bar? Deci DODO?

 

Nastya Ivanicheva: Sarcina mea principală este PR strategică și moderarea activității departamentului. La Kiev lucrează 15 persoane în PR, iar în alte orașe sunt peste 30 de angajați în total, iar munca fiecăruia dintre ei trebuie coordonată, valorile mărcii, obiectivele etc. trebuie transferate băieților. Vorbind la nivel global, departamentul nostru de PR este angajat în SMM, evenimente, lucru cu mass-media, lideri de opinie. Dar tot designul vizual, tipărirea, textele suntem și noi. Și, bineînțeles, promovarea tuturor produselor care se nasc în cadrul companiei.

 

Lucrul cu oamenii este obositor din punct de vedere emoțional, deoarece esti in permanenta in comunicare. Cum vă recuperați?

Nastya Ivanicheva: jobul dvs.? Mulți au răspuns: „Oameni”. Dar apoi a apărut întrebarea: „Care este cel mai dificil lucru din munca ta?”, Și totuși au răspuns: „Oameni”. A fost foarte amuzant, dar și foarte adevărat. Când vreau să mă relaxez, îmi sun mereu prietenii, care întotdeauna îmi pot distrage atenția de la orice dificultăți de lucru. Și dansul mă ajută foarte mult. Când dansez, mă simt foarte frumoasă.

 

Aproximativ câte ore pe zi lucrezi?

 

Nastya Ivanicheva: De obicei încep în jurul orei 10:00 și se termin în jurul orei 20:00 sau 21:00. Ei bine, aș putea la fel de bine să nu termin. Nu mi se întâmplă niciodată că mi-am terminat munca – Întotdeauna am ceva de făcut.

 

Când Tocmai am devenit director de PR, eram foarte îngrijorat de orice motiv, lucram 20 de ore pe zi și dormeam greu. Am scris scrisori echipei mele la cinci dimineața, iar la birou mi-au spus: „Nastya, înțelegem totul, dar ar trebui să dormim”.

 

Apoi am simțit că merg încet nebun. Am fost constant iritat și epuizat și nu am avut timp să mă bucur de toate lucrurile bune care ni s-au întâmplat. Și a trebuit să mă opresc prin forță: la ora 20:00 m-am forțat să mă ridic și să plec acasă, pentru că am înțeles clar că o astfel de muncă este ineficientă și, în plus, defecțiunile în public nu sunt cea mai bună poveste.

 

În Japonia, chiar și expresia “karoshi” – moarte din surmenaj. Majoritatea angajaților din domeniul televiziunii,  jurnalismului sau PR – unde trebuie să “a alerga”. Este important să-ți dai seama când ai mers deja prea departe și cel mai dificil – este momentul în care începi să simți remuşcări pentru că ai luat o pauză. Sună cunoscut?

 

Nastya Ivanicheva: Desigur. În weekend, când stau întins fără a face nimic, îmi pun adesea întrebarea: „De ce pierzi timpul? Aș fi putut face atâtea lucruri!” În general, trebuie să înveți și să te odihnești. Este clar că dacă pleci în vacanță, nimic la serviciu nu se va opri și lumea nu se va prăbuși. Totul depinde de atitudinea ta față de el, de nivelul tău de perfecționism și responsabilitate pentru diferite procese. Îmi amintesc că am fost în prima mea vacanță ca director de PR și am scris 45 de scrisori de instrucțiuni. Am verificat totul. Și apoi iubitul meu a primit hashtag-ul #nastyaresting - Căutam Wi-Fi peste tot și am fugit imediat la chat-uri și e-mail de la serviciu.

 

strong>

Iubitul tău îți spune: “Nastya, lasă telefonul jos cel puțin cinci minute”?

 

Nastya Ivanicheva: Iubitul meu a găsit forma lui de batjocură deasupra mea: a început un cont de Instagram https://www.instagram.com/real_nivanicheva/, unde strânge fotografii în care sunt cufundat constant în telefon. El tratează asta în mod normal, dar își face griji: de multe ori sunt exagerat de emoționat, chiar și de fleacuri, ceea ce mă epuizează, în primul rând. Și el – un introvertit, un programator calm, echilibrat și există întotdeauna o modalitate de a mă calma sau de a arăta lucrurile care sunt critice pentru mine dintr-un unghi diferit.

Artur lucrează cu un birou american, așa că el și Ea lucrează până târziu și ajunge la 11-12 noaptea. Și dacă luăm cina, atunci el este în computer, eu sunt în computer – și nimeni nu face pretenții. Și, când vrem să comunicăm ca o ființă umană, ne rezervăm timp pentru noi în weekend și facem ceva împreună. Apropo, am găsit wakesurfingul: nu m-am gândit niciodată că este un hobby pentru un cuplu – Este foarte cool!

  ;

Ai un număr mare de urmăritori pe Instagram. Care sunt cele mai neobișnuite întrebări care vin la regizor? Și le răspunzi?

 

Nastya Ivanicheva: Îmi administrez Instagram fără nicio strategie, dar dacă oamenii sunt interesați de ceva, atunci bineînțeles că îmi asum responsabilitatea și trebuie să răspund la mesaje. Deși nu pentru orice: odată o fată mi-a oferit să-mi ridic buzele pentru o postare. Asta nu am raspuns. Nu am avut timp și am înțeles că nu are niciun rost să creez această comunicare.

Despre aspect. Când parcurgeți Instagramul dvs., se pare că totul este atât de perfect și frumos cu tine. Povestește-mi despre unele din fakapul tău.

 

Nastya Ivanicheva: Cred doar că este mai bine să scrii despre bine. Dar am o mulțime de fakapov, se întâmplă aproape în fiecare zi. Am uitat să verific aspectul, am uitat să transmit câteva informații, am pus un bar cu cocktailuri la intrare și am creat o mulțime de oameni cu același lucru, pur și simplu nu am avut timp de ceva. Încerc să mă iert astfel de lucruri, să trag concluzii și să merg mai departe. Și fă doar mai bine! Nu voi face așa ceva stupid data viitoare.

Suntem Millennials. Ei spun că am pierdut un număr imens de oportunități și, în linii mari, aceste oportunități ratate ne limitează. O simți chiar tu?

 

Nastya Ivanicheva: Da. Mi-e frică să nu ratez ceva. Acest sentiment când toată lumea face ceva, aleargă undeva, toată lumea reușește și trebuie să faci sport în același timp, să citești prelegeri și cărți, să studiezi și să fii un profesor excelent. Sunt oameni care se bucură de procesul muncii lor. Și am nevoie imediat de rezultate, iar asta îngreunează puțin viața. Obțineți rezultatul, vă aduce 10 minute de bucurie și apoi continuați să alergați mai departe către noi provocări.

 

Pe de o parte, este foarte tare, pentru că este o unitate, 100 de proiecte, rezultate. Dar ce este important pentru tine în afară de rularea lui? Care sunt valorile tale?

 

Nastya Ivanicheva: Este important pentru mine să rămân om . Îmi este foarte frică să-mi jignesc sau să-mi supăr angajații din pricina fleacuri și să închid periodic ochii la lucruri pe care nu ar trebui, pur și simplu pentru că vreau să se odihnească, vreau să fie puțin mai fericiți decât pot, să-și dorească să vin mâine la muncă. Nu am o educație specială ca specialist în PR, am învățat totul în practică, dar știu sigur: am realizat toate acestea doar pentru că am știut să găsesc un limbaj comun cu oamenii, să-i înțeleg, să-i aud. Am avut lideri diferiți, dar am rămas în relații bune cu fiecare dintre ei și suntem încă prieteni.

 

Acum scriu pregătirea noastră internă pe tema: “PR creativ = PR bun”. Dar mai întâi titlul era: „PR emoțional = PR bun”. Acum multe lucruri sunt construite pe sentimente pentru oameni. Fără asta, mi se pare că nimic nu va funcționa.

 

Știu că îți place foarte mult să gătești. Care sunt micul dejun? Ceva preferat?

 

Nastya Ivanicheva: Sincer să fiu, nu am timp pentru a găti micul dejun, pentru că, de regulă, ritmul de lucru este prea rapid dimineața. Îmi este mult mai ușor să vin la o cafenea și, în timp ce aștept micul dejun, să-mi fac treburile sau să citesc Facebook. Și acasă gătesc doar cine.

 

Și ce gătești la cină?

 

Nastya Ivanicheva: Mâncarea mea semnătură – risotto cu pui si ciuperci. Cred că iubitul meu va înceta să mănânce, pentru că de fiecare dată când mă gândesc la ce să gătesc, rezultatul este risotto.

 

Noi cu Arthur avem iubesc să explorez locuri noi: când se deschide un restaurant, mergem mai întâi acolo și încercăm totul. Avem locurile noastre preferate și „al nostru” bucate. Cred sincer că nu există nimic mai gustos decât un ou poșat cu pui!

 

Cum vă mențineți imunitatea toamna?

 

Nastya Ivanicheva: Am, în general, o atitudine separată față de toate acestea. Multă vreme au existat probleme cu pielea – pentru a le rezolva, am vizitat, se pare, toți gastroenterologii și ginecologii din Kiev, au băut tot felul de medicamente hormonale. Mi-am tratat stomacul, dar până la urmă s-a dovedit că totul era în regulă cu el. Doctorul m-a sfatuit cu homeopatie, am inceput sa merg la masaje linistitoare, bai. De îndată ce am încetat să mai iau vitamine hormonale pe ierburile   Pulsatilla compositum și magneziu, am început să mă simt complet diferit.

 

Cum faceți față bolilor sezoniere?

 

Nastya Ivanicheva: Slavă Domnului, rareori mă îmbolnăvesc, dar când mă îmbolnăvesc, atunci Beu ceai cu zmeură, stau acasă și mă las să mă odihnesc.

Ați luat vreodată Omega 3, colagen și/sau aminoacizi?

 

Nastya Ivanicheva: Saw Omega 3. Este ulei de pește, nu? Dar în tinerețe, când dansam și aveam nevoie de și mai multă energie și putere.

Ce ai mereu în frigider? 5 produse.

 

Nastya Ivanicheva: Multă apă, mozzarella & ndash; asta pot manca dimineata daca nu am timp sa iau micul dejun – ouă, fructe de pădure și fructe.


Folosiți balsam pentru buze? Dacă da, care este preferatul tău?

 

Cumpăr o mulțime de diferite aproape în fiecare lună, dar mă întorc mereu la Lancôme Juicy Shaker sau Lucas Lip Balm preferat.

Pe lângă o rochie, ce face o femeie feminină?

 

Nastya Ivanicheva: Înțelegerea ce vrea ea în viață. Când o fată își dă seama pentru ce trăiește, ce o face fericită, ce o face pe plac, când reperele ei sunt clare pentru ea – atunci este armonios.

 

Relația ta cu oamenii îți afectează conducerea poziţie? Nu există așa ceva să vii acasă și să porunci: „Hai, fă-o”.

 

Nastya Ivanicheva: (râde) Da, se întâmplă. Chiar zilele trecute am venit dintr-o călătorie de afaceri și l-am rugat pe Arthur să facă ceva, dar a făcut totul greșit. Și am început să mă enervez, deși m-am surprins crezând că arăt foarte prost. La urma urmei, nu este nimic în neregulă cu el să facă ceva greșit. Uneori mi se întâmplă aceste lucruri cu mama mea, aleg doar formularea greșită și nu vorbesc așa cum ar trebui. Și nu vorbesc așa cu angajații. Îi afectează cel mai mult pe părinți și pe băiat. Și asta trebuie luptat.

 

Vrei o familie mare?

 

Nastya Ivanicheva: Nu, eu nu. M-am născut într-o familie mică: eu, mama și tata. Și m-am simțit bine. Mi-ar plăcea doi copii, probabil, dar nu m-am gândit la asta, să fiu sincer. Odată am avut un plan ca la 25 de ani să am deja doi copii. Dar sunt aproape 25 de ani și se pare că nu am prea mult timp.

Ai vreun ritual zilnic?

 

Nastya Ivanicheva: Am sărbătorit recent nunta unui prieten apropiat, iar când m-am trezit a doua zi, hainele mele erau bine stivuite și machiajul îmi fusese spălat. Intotdeauna asa. De asemenea, fac baie în fiecare dimineață timp de 15-20 de minute și dorm mereu cu un coc pe cap.

 

Nastya, ești o persoană fericită?

 

Nastya Ivanicheva: Da, absolut. Puțin mai mult într-o zi, puțin mai puțin în următoarea, dar cu siguranță am totul pentru a mă numi o persoană fericită.
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.