Facebook Pixel

Pancreatina - ajuta pancreasul

Pancreatina - ajuta pancreasul

Pancreatina – este un preparat cu enzime pancreatice, care sunt necesare în organism pentru digestia alimentelor. Acest medicament este produs sub formă de tablete cu un înveliș special, care permite tabletei să se dizolve în intestin.

Principala indicație pentru tratamentul cu pancreatină sunt bolile asociate cu producția insuficientă de enzime pancreatice.

p>

Pancreatina este prescrisă  cu pancreatită cronică, consumul de alimente prea grase, inflamația tractului gastrointestinal și a ficatului, cu terapie asociată cu absența unei părți a stomacului sau a intestinelor, pentru pierderea în greutate etc.

Pancreatina este prescrisă și pentru copii de toate vârstele cu producție insuficientă de enzime și ca urmare a unor probleme digestive.

Puteți cumpăra pancreatină din magazinul nostru online. Reprezentăm toți producătorii de top. Prețuri mici și livrare în orice oraș din Ucraina – un bonus suplimentar bun pentru medicamentele de înaltă calitate și eficiente.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.