Facebook Pixel

Papaina este un ingredient popular în coji cu enzime.

Papaina este un ingredient popular în coji cu enzime.

Papinul este extras din papaya, o enzimă care este foarte activ utilizată pentru fabricarea de cosmetice și medicamente.

În cosmetologie, aceasta este una dintre componentele populare ale peelingurilor cu enzime care pot curăța foarte ușor piele. Procedura de curățare cu peeling enzimatic este eficientă atât pentru exfolierea particulelor moarte de epidermă, cât și pentru regenerarea de noi celule. De asemenea, această substanță acționează ca o componentă hidratantă, restabilind și normalizând echilibrul hidric al pielii. Papaina promovează eliminarea excesului de lichid – drenaj limfatic. Produsele cosmetice care conțin papaină ameliorează inflamația și accelerează vindecarea.

Folosite pentru a trata acneea, precum și pentru a elimina hiperpigmentarea. Papaina este excelentă pentru pielea sensibilă.

Medicamente care conțin papaină, se aplică direct pe piele cu ulcere, eroziuni, cicatrici. Acest instrument este folosit pentru a trata rănile infectate, umflarea postoperatorie și diferite inflamații.

Tabletele de papaină sunt folosite pentru a trata problemele digestive, bolile tractului gastrointestinal. Deseori prescris împotriva umflăturilor și inflamației.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.