Pycnogenolul este un antioxidant puternic

Pycnogenolul este un antioxidant puternic

Pycnogenol – este un remediu eficient pentru tratamentul bolilor vasculare. Este, de asemenea, unul dintre cei mai puternici antioxidanți care neutralizează radicalii liberi (și aceștia sunt cauza principală a multor boli).

Studiile au arătat eficacitatea picnogenolului în vene varicoase. Medicamentul ajută venele să se întărească, să restabilească elasticitatea.

Pycnogenolul este folosit în lupta împotriva hidropiziei, întărește vasele de sânge, reducând în același timp umflarea. Această proprietate a medicamentului este utilă pentru hipertensiune arterială și leziuni sportive.

Pe lângă faptul că este utilizat pe scară largă în lupta împotriva bolilor vasculare, medicamentul este folosit și pentru tratarea bolilor oculare, a artritei și a sângerărilor.

Pe internet - Magazinul Biotus veți găsi o selecție mare de Pyknogenol de la cei mai importanti producatori din lume. O gamă largă, prețuri atractive, disponibilitate de livrare în toată Ucraina – totul pentru ca cumpărarea de la noi să fie profitabilă și plăcută. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.