Facebook Pixel

Picolinat de crom de la Sweet

Picolinat de crom de la Sweet

Reduceți tracțiunea față de lemn dulce. Prevenirea diabetului zaharat de tip 2.

Chrome vіd Solgar - microelement vital. Win joacă un rol colosal în corpul nostru. Împreună cu insulina, vinul ajută corpul nostru să dobândească tsukor, reducând astfel metabolismul glucozei și evitând „kolivanul”; cucru în sânge. Prin urmare, utilizarea cromului este deosebit de importantă pentru persoanele cu niveluri crescute de zahăr din sânge pentru prevenirea diabetului zaharat de tip II. Tse control vaga. Pentru bazhannya ta, lemnul dulce nu ar trebui să fie o gușă și crom, sau mai degrabă, deficiență de yogo. În mod normal, în organism, pot fi prezente aproximativ 6 mg de crom. Cu toate acestea, o rată mare de retenție a produselor, care sunt bogate în carbohidrați simpli, duce la epuizarea rezervelor de crom din organism. În serga mea, o deficiență de crom poate duce la o bazhannya z & rsquo; Ale, cu cât mai mult tsukru mi їmo tim, cu atât este folosit mai mult stoc de crom. Tim însuți, ieși din colo închis, rozirvați cât poți cu un aditiv la crom.

Chrome de la compania Solgar ajută la reducerea poftelor de lemn dulce și ciomu, este mai ușor să ajungi la dietă și scoate greutatea. Dodatkovy priyom ajuta crom fără zayvih zusil să stea calm și să se bucure de desert sau un alt vipichkoy lemn dulce. Solgar „Picolinat de crom”  luați doza optimă de crom (200 mcg) într-o formă organică ușor digerabilă. Să creștem, acest medicament ar trebui să i se administreze 1 capsulă pe zi timp de o oră pentru a-l lua.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.