Facebook Pixel

Intoleranța alimentară și alergia alimentară. Cum să previi? Enzimele, tipurile și funcțiile lor în organism

Intoleranța alimentară și alergia alimentară. Cum să previi? Enzimele, tipurile și funcțiile lor în organism

  1. Normalizarea tractului gastrointestinal – Acest lucru este pentru a oferi organismului cantitatea potrivită de enzime, lactobacili, care sunt necesare pentru o digestie adecvată. Unii spun: „Nu pot să mănânc carne. E prea greu pentru mine. Motivul nu este severitatea unui anumit produs, ci lipsa unei baze enzimatice pentru digestia acestuia. Microflora intestinală trebuie să fie construită corect și treptat și să nu se recurgă la măsuri de urgență, de exemplu, Creonul, Mezim și alte medicamente promovate în prezent. Acest lucru nu este foarte bine, deoarece organismul devine leneș și încetează să mai producă substanțe de la sine.

  2. Reacțiile alergice la fructele și fructele de sezon sunt acum frecvente. Nu trebuie să așteptați complicații, dar este recomandabil să eliminați imediat simptomele, să utilizați absorbante pe bază de plante. Și pe viitor, încercați să evitați acele produse care provoacă astfel de reacții. Și încearcă să îndepărtezi treptat cauzele fundamentale luând medicamente imune, acum suplimente alimentare medicinale disponibile pe scară largă, care vor ajuta și în lupta ta.

  3. Alergiile alimentare provoacă de obicei reacții cutanate, în timp ce intoleranța alimentară provoacă vărsături sau scaune frecvente. Dar astfel de reacții ale organismului nu înseamnă că acum nu vei mai putea folosi anumite produse. Totul poate fi normalizat folosind o curățare specială, luând lactobacili, normalizând microflora stomacului și a intestinelor. Aceste măsuri trebuie luate în combinație și sub supravegherea unui medic.  

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.