Facebook Pixel

Drojdie de bere - pentru a întări sistemul nervos și a îmbunătăți starea de bine

Drojdie de bere - pentru a întări sistemul nervos și a îmbunătăți starea de bine

Drojdia de bere are o compoziție chimică unică, conține multe vitamine diferite, printre care predomină vitaminele din grupa B. Acest grup de vitamine este necesar pentru un sistem nervos sănătos, piele, creșterea normală a părului și a unghiilor. Produsul este bogat și în vitaminele P și D.

Luând drojdie de bere, puteți satura organismul cu fosfor, potasiu, sodiu, magneziu, cupru, seleniu, sulf și zinc. Acesta este un mijloc de a crește tonusul și de a îmbunătăți starea generală de bine. Cursul acestui medicament vă va face mai rezistent la stres și șocuri nervoase, sentimente și depresie.

O altă funcție a – îmbunătățirea digestiei alimentelor, funcționarea pancreasului. Îmbunătățește pofta de mâncare și în același timp elimină substanțele toxice nocive – Drojdia de bere este capabilă de toate acestea.

Medicamentul este oferit sub formă de tablete, capsule, pulbere – Puteți alege cea mai potrivită opțiune dintr-o varietate de producători. Asortimentul include drojdie de bere îmbogățită suplimentar cu diverse minerale sau vitamine – aceasta este o adevărată bombă de vitamine care te va ajuta să arăți și să te simți mult mai bine. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.