Facebook Pixel

De ce unghiile devin casante, se decojesc sau se deformează?

De ce unghiile devin casante, se decojesc sau se deformează?

Problemele cu unghiile pot fi cauzate de o serie de motive:

  • Contactul frecvent cu apa, ceea ce face ca unghiile să devină subțiri și casante
  • Produse chimice cum ar fi detergenții, coloranți etc. Aici sunt incluse și lacuri de unghii de calitate scăzută.
  • Efecte mecanice: obiceiuri proaste, pilă proastă pentru unghii etc.
  • Alimentare proastă
  • Boli interne

Unghiile se usucă, se decojesc, se rup, se deformează și chiar pot obține o ciupercă dacă nu iei suficiente vitamine. Poți compensa lipsa de vitamine din alimente sau adăugând în dietă Suplimente pentru frumusețea și sănătatea unghiilor.

Dorind să arate bine, femeile încep să-și creeze noua siluetă ideală , iar acest proces este adesea însoțit de malnutriție sau de o reducere bruscă a dietei. Drept urmare, organismul nu primește diverse vitamine și microelemente.

Suplețea și inteligența – acest lucru este minunat și refuzul de a mânca în exces și de a consuma alimente dăunătoare este binevenit, singurul lucru de reținut este că dacă ești la dietă sau mori de foame, atunci trebuie neapărat să iei complexe de vitamine.

Mergând la o dietă. dieta sau schimbarea dietei ar trebui să fie , ghidată de recomandările unui nutriționist sau medic. Specialistul va prescrie un complex de vitamine adecvat și va recomanda suplimente nutritive de înaltă calitate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.