Facebook Pixel

De ce este importantă prevenirea anti-îmbătrânire?

De ce este importantă prevenirea anti-îmbătrânire?

 

De ce este importantă anti-îmbătrânire?

Tinerețea și sănătatea sunt un cadou grozav pentru o persoană și vreau să le păstrez cât mai mult timp posibil. Dar există mulți factori negativi care ne afectează corpul. În primul rând, aceasta este ecologia noastră, malnutriția, stresul zilnic, oboseala din dificultățile cotidiene, deficitul de vitamine din organism, precum și lipsa odihnei adecvate. Acest lucru este valabil mai ales pentru oamenii din orașele mari. Grijile cotidiene, munca, copiii și pur și simplu suntem forțați să luăm diferite decizii fără să fim atenți la problemele de sănătate care s-au acumulat de-a lungul anilor.

Cum să facem. prevenirea și eliminarea tuturor consecințelor? Cum să scapi de aceste probleme? De ce procesul de îmbătrânire începe atât de repede? Aceste întrebări apar adesea în gândurile noastre.

Ce probleme ne aduc mai aproape de bătrânețe?

Îmbătrânirea corpului este, desigur, un proces natural care nu poate fi prevenit. Și nu există elixiruri de tineret care să-l împiedice. Și dacă acest lucru este legat de lipsa de vitamine și minerale, lipsa de activitate fizică, fumatul și alcoolul, lipsa somnului, toxine și zguri care s-au acumulat de-a lungul anilor. Procesul de îmbătrânire este și mai rapid. Oamenii de știință au demonstrat că factorii externi, cum ar fi stresul, mediul negativ, nivelul scăzut de ecologie, accelerează abordarea bătrâneții și mult mai repede decât ereditatea și genele! Și, desigur, trebuie să vă gândiți la asta deja acum, în timp ce procesele de îmbătrânire nu s-au accelerat. Este literalmente urgent să te gândești la viitorul tău, să iei rămas bun de la obiceiurile proaste și să urmezi în continuare următoarele recomandări:

Activitate fizică regulată, cursuri de gimnastică, dans , alergând pe aer curat, stil de viață în general activ. Orice îți va aduce plăcere, bucurie și confort.

Dacă conectați activitatea mentală de toate activitățile fizice, care vor îmbunătăți memoria, atunci corpul este capabil pentru a vă reînnoi resursele. Încă o dată, fii atent la alimentația ta.

Pentru a menține tinerețea și sănătatea, se recomandă eliminarea zahărului din alimentația zilnică (deteriorează colagenul și elastina - necesara pentru elasticitatea si sanatatea pielii), gluten (nu permite organismului sa absoarba minerale vitale), cafea si ceai (creste tensiunea arteriala si ne usuca organismul), alcool (favorizeaza imbatranirea rapida a pielii si ridurile la o varsta frageda) .

Sarcina principală este de a minimiza stresul de zi cu zi. Nu vom repeta încă o dată despre importanța conservării sistemului nervos, dar ne vom aminti ceea ce s-a dovedit prin cercetări – cu cât suntem mai pozitivi în ceea ce privește viața, cu atât vom trăi mai mult.

Îmbătrânirea-nu înseamnă distrugere. Organismul este capabil să reînnoiască resurse, dar are nevoie de ajutorul tău.

Ajutor în menținerea tinereții și sprijinirea organismului în schimbările legate de vârstă.

Astăzi, piața este suprasaturată cu diverse medicamente și suplimente bioactive pentru întinerirea și refacerea organismului în timpul schimbărilor legate de vârstă. Primul lucru care ne trădează vârsta este pielea, sau mai bine zis primele riduri care mimează. În fiecare an, organismul nostru produce din ce în ce mai puțină elastină și colagen, în legătură cu care elasticitatea și hidratarea pielii se înrăutățește, își pierde calitățile originale, în urma cărora apar riduri mici, inițial nesemnificative. Și acesta este primul lucru care dă vârstă -pielea își pierde elasticitatea. Pentru o luptă cuprinzătoare și eficientă, vă sugerăm să folosiți colagen și acid hialuronic ca supliment alimentar, precum și utilizarea suplimentară a produselor de îngrijire a feței anti-îmbătrânire cu ingrediente active.

Pentru sănătatea unui organism îmbătrânit, este recomandat să luați suplimente nutritive complexe anti-îmbătrânire pentru bărbați și femei care pot susține un organism îmbătrânit, nivelurile hormonale și echilibrul hidric, întăresc memoria și restabili starea generală a organismului. Conținutul celor mai necesare componente, cum ar fi carnitina, ginseng, acid folic , Ginkgo Biloba, cu palmetto, fosfatidilserina vă va aduce beneficii organismului și vă va întări sistemul imunitar.

Aplicați puneți în practică informațiile pe care le-ați primit și nu uitați cel mai important lucru - să urmați în mod sistematic toate recomandările și avertismentele.

Autoarea articolului Yuliya Povoroznyuk este medic –nutriționist, terapeut, membru al Asociației Dieteticienilor din Ucraina, Asociația de terapie preventivă și anti-îmbătrânire. Abordare holistică integrativă, anti-îmbătrânire. A absolvit Universitatea Națională de Medicină din Vinnitsa. M. I. Pirogov & nbsp; Shupyk la Departamentul de Gastroenterologie și Nutriționiști, Departamentul de Terapie. Instruire de la A.V. Primak (membru al Institutului de Medicină Funcțională, SUA), Clinica de Endocrinologie a Dr. Kalinchenko (Moscova), Institutul Internațional de Medicină Preventivă și Integrativă, Anti-Aging PreventAge (Moscova) „Sănătatea sistemului musculo-scheletic și a vârstei”; . Autor al unui program de nutriție pentru slăbire, creștere în greutate, terapie nutrițională pentru adulți și copii. corectarea nutraceutică a deficiențelor, programe de recuperare a tractului gastrointestinal, cardiovascular, nervos, endocrin, respirator, pregătire pentru sarcină, corectarea nutraceutică a TSA, autism, ADHD la copii.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.