Proprietăți utile ale ghimbirului. vitamine

Proprietăți utile ale ghimbirului. vitamine

Gimbirul este o plantă găsită în Asia tropicală și Australia. Oamenii i-au folosit proprietățile de mii de ani. În viața de zi cu zi, ghimbirul este în general disponibil consumatorului sub formă de rizom brut, precum și măcinat. Este folosit în principal ca condiment pentru mâncăruri, în primul rând datorită aromei și gustului expresiv.
Dar ghimbirul nu este doar un condiment. Aceasta este, în primul rând, o plantă care are proprietăți medicinale extraordinare, în timp ce majoritatea oamenilor nu își dau seama de acest lucru. Un conținut foarte mare de componente medicale ajută la ameliorarea bolilor tractului gastro-intestinal. Conține o doză semnificativă de vitamina B1, B2 și C, precum și fosfor, fier, potasiu și uleiurile esențiale, care sunt responsabile pentru îmbunătățirea digestiei și, de asemenea, îmbunătățesc funcționarea întregului stomac. În plus, ghimbirul ameliorează simptomele vărsăturilor și, de asemenea, scapă de senzația de greață. Prin urmare, se recomandă în special să-l folosească persoanelor care suferă de rău de mișcare. Datorită proprietăților sale speciale, este perfect ca remediu natural pentru răceli.
Care sunt proprietățile pozitive ale Ghimbirului?
Gimbirul ajută în lupta împotriva problemelor gastrice
Combate senzația de greață
Crește rezistența organismului
Folosit ca remediu natural pentru răceli
Stimulează mintea


Recomandat persoanelor:
boală
care au probleme cu răceli
care doresc să îmbunătățească imunitatea a corpului lor
cu boli ale sistemului digestiv


Deoarece toamna este anotimpul infectiilor, al durerilor reumatice, am ales pentru astazi ghimbirul ca super adaos la sucuri sau seici si, in acelasi timp, un super medicament, dar fara efecte secundare. Ghimbirul poate fi adăugat în aproape orice suc sau șeic. Este necesar, totuși, să ne asigurăm că gustul specific, înțepător al ghimbirului nu strica gustul sucului. Adăugați-l în cantitatea care corespunde rețetei, de obicei nu foarte mult.
De secole, ghimbirul a fost folosit de medicii chinezi și de vindecătorii tradiționali indieni și japonezi pentru a ajuta la tratarea multor afecțiuni precum vărsăturile și greața, tusea cronică, grețurile matinale, problemele gastrointestinale și migrenele. Cu toate acestea, Western Medicine a început abia recent să studieze serios proprietățile medicinale ale ghimbirului. Multe studii recente au arătat că ghimbirul poate înlocui Aspirina și alte analgezice, de exemplu, este util în ameliorarea durerilor musculare sau a bolilor degenerative ale articulațiilor. Mi-a plăcut ghimbirul și oaspeții care mă vizitează aproape în fiecare zi. Pe lângă proprietățile sale anti-îmbătrânire, stimulând energia și gustul, ghimbirul stimulează metabolismul și promovează pierderea în greutate. Ghimbirul îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui și întărește sistemul imunitar al organismului. Toamna este cel mai bun moment pentru a folosi Ghimbirul în bucătăria noastră. Căldura ghimbirului îmbunătățește circulația prin dilatarea vaselor de sânge și ajută la scăderea nivelului de colesterol.

Cu ananas și prune uscate, stimulează plămânii și ajută la ameliorarea tusei, congestiei și chiar a astmului. Ghimbirul aprinde focul digestiv, iar enzimele din ananas facilitează absorbția nutrienților. Cel mai bine este să vă asigurați că ananasul este copt. Acizii din ananasul necopt vă pot deteriora dinții. Toate fructele sunt folosite cel mai bine când sunt coapte. Sheikh cu ghimbir: o bucată de ghimbir 2 banane, 3-4 prune, apă minerală (pentru densitatea corespunzătoare).

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.