Facebook Pixel

Să bei sau să nu bei vitamine în timpul sarcinii?

Să bei sau să nu bei vitamine în timpul sarcinii?

În principiu, toate întrebările legate de sarcină sunt controversate și nu au răspunsuri clare. Problemele de nutriție, sport, încărcături permise, pregătiri suplimentare necesare au fost și sunt relevante pentru fiecare femeie în timpul sarcinii.

Stilul de viață modern, calitatea alimentelor, ecologia și mulți alți factori, din păcate, nu adaugă sănătate și toate împreună duce la faptul că corpul feminin are nevoie de ajutor. Femeia obișnuită din Ucraina, prin definiție, primește mai puține vitamine și minerale decât este necesar, iar când vine vorba de două vieți, această deficiență devine critică. Dar nu trebuie să uităm că o supraabundență de vitamine nu poate fi mai puțin dăunătoare pentru ambele decât lipsa lor.

Înainte de a începe să luați chiar și cele mai echilibrate și complexe de vitamine de înaltă calitate pentru femeile însărcinate, trebuie să mergi la o examinare completă și obțineți recomandări de la medicul dumneavoastră. Numai în acest caz, vitaminele și mineralele vă vor aduce beneficii dumneavoastră și copilului dumneavoastră nenăscut.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.