Facebook Pixel

Nevoia femeilor însărcinate în vitamine și minerale

Nevoia femeilor însărcinate în vitamine și minerale

Ca regulă generală, dieta zilnică nu este suficientă pentru a furniza cantitatea necesară de calciu, fier, zinc, magneziu și vitamine B (inclusiv acid folic). Cererea pentru unele minerale și vitaminele în timpul sarcinii sunt diferite decât de obicei, deoarece este necesar pentru a satisface nevoile dvs. și ale bebelușului. În preparatele care nu au fost dezvoltate special pentru femeile însărcinate, unele dintre aceste componente pot să nu fie deloc și chiar dacă sunt, atunci într-o cantitate insuficientă pentru două. Desigur, nici un kit, chiar conceput special pentru tine, nu acoperă 100% din necesarul zilnic de vitamine. A este doar un supliment pentru o dietă adecvată, cu toate acestea, acestea sunt concepute pentru viitoarele mame, ținând cont de nevoile mari și de „consumul” redus; componentele necesare ale alimentelor (cel puțin legate de grețurile matinale sau modificările hormonale).

5 reguli importante


Pastilele sunt doar un plus la dieta. Deși studiile confirmă că femeile care le folosesc sunt mai sănătoase și dau naștere copiilor puternici, în același timp, se știe că acest lucru se aplică doar femeilor însărcinate care în același timp nu s-au îngrășat în exces și au oferit organismului toate cele valoroase. nutrienți din alimente.
Lăsați tratamentul pe seama medicilor. Principalele complexe de minerale și vitamine disponibile fără prescripție medicală sunt, în primul rând, prevenirea. Dacă aveți nelămuriri și bănuiți că o anumită deficiență este de vină, consultați-vă medicul.
Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile din acest prospect înainte de a înghiți un comprimat. Chiar daca suplimentul este destinat femeilor insarcinate, pot exista si alte contraindicatii.
Nu rezerva vitamine si minerale. Trebuie să luați doar doza recomandată pe zi: luarea mai multor pastile în același timp vă poate face rău.
Medicamentele pot fi schimbate, dar nu combinate. Amintiți-vă să nu folosiți mai multe în același timp. Acest lucru amenință cu supradozaj! .
Excesul unor minerale
Nu doar deficiența, ci și excesul anumitor componente sunt periculoase pentru sănătate. În timpul sarcinii, excesul de sodiu este deosebit de periculos (contribuie, de exemplu, la hipertensiune arterială). Studiile arată că multe femei însărcinate primesc de trei ori mai mult decât au nevoie, în timp ce unele medicamente sunt disponibile în truse fără prescripție medicală. În dieta zilnică a femeilor ucrainene care așteaptă un copil, există și un exces de fosfor – acest lucru nu este foarte bun, deoarece fosforul slăbește absorbția multor alți compuși esențiali, precum și vitamina A. Și are un efect benefic asupra stării pielii și a unghiilor, dar într-o doză prea mare duce chiar la depresie, dureri de cap și vărsături. Între timp, ambele componente pot fi găsite în seturi de vitamine și minerale (o supradoză de vitamina A nu te amenință atâta timp cât o obții doar din alimente).

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.