Facebook Pixel

Preparate cu calciu pentru copii

Preparate cu calciu pentru copii

Știm cu toții despre importanța calciului în organismul fiecărei persoane. Deficitul de vitamine și minerale pentru copii se manifestă suficient de repede și provoacă probleme grave de dezvoltare și de sănătate.

Copiii sunt în continuă creștere și, prin urmare, nevoia de calciu este de asemenea constantă. Perioadele de creștere activă necesită o completare mai serioasă a acestui mineral.

Lipsa de calciu la copii poate fi cauzată de o alimentație deficitară, iar aceasta nu este doar o lipsă de produse lactate din alimentație, calciul se găsește în verdeturi, nuci și alte alimente, care ar trebui să fie în meniu în fiecare zi. Deficiența poate fi cauzată și de boli cronice ale ficatului, rinichilor, reumatismului și tulburărilor hormonale.

Știți că somnul slab al unui copil poate fi un simptom al deficienței de calciu? Dacă copilul sau adolescentul tău a început să doarmă prost, nu intra în panică, poate că în momentul de față miracolul tău crește activ și are nevoie doar de calciu suplimentar.

Calciu pentru copii este acum oferit sub formă de bomboane. Animaluțele amuzante cu siguranță vor mulțumi copilului și va fi bucuros să ia „medicamentul”; in fiecare zi. Întrebați medicul pediatru și veniți la Biotus pentru vitamine de calitate pentru copilul dvs.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.