Facebook Pixel

Utilizarea Tribulus terrestris în sport

Utilizarea Tribulus terrestris în sport

Tribulus este un preparat realizat dintr-un extract dintr-o plantă. Complet inofensiv, natural, de origine vegetală. Servește la creșterea nivelului de producție de testosteron în organism. Acest fapt este confirmat de tot felul de studii care au fost efectuate de oameni de știință din întreaga lume.

Tribulus ocupă acum unul dintre primele locuri printre mijloacele care contribuie la eficacitatea activităților sportive și dacă este utilizat corect va duce la: o creștere rapidă a masei uscate, o creștere a puterii, creșterea rezistenței, capacitatea de a digera intens proteinele.

Tribulus este un stimulent natural al testosteronului, un hormon important pentru persoanele care doresc să crească puterea și creșterea musculară.

Având un efect diuretic, este capabil să elimine rapid excesul de lichid din organism, astfel încât sportivii îl iau cu câteva zile înainte de competiție.

Medicamentul poate înlocui perfect steroizii anabolizanți și pur și simplu crește tonusul general. .

Tribulus este folosit de cei mai buni sportivi și culturisti din toate țările, deoarece nu numai că ajută la realizarea rezultate excelente în sport, dar afectează pozitiv și sănătatea bărbaților.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.