Facebook Pixel

Atractivitatea - de ce depinde?

Atractivitatea - de ce depinde?

Atractivitatea – de ce depinde? Ce fel de oameni sunt considerați atractivi și de ce? Desigur, există date congenitale, cum ar fi înălțimea, trăsăturile feței, culoarea ochilor și a părului. Există un farmec personal – abilitatea de a comunica cu oamenii într-un mod care să-i facă pe ei și pe tine fericiți. Există un bun gust, un simț al stilului, care ajută la sublinierea demnității înfățișării cuiva și la trezirea interesului printre altele. Dar există un alt factor pe care mulți îl subestimează, – este sanatate. Dar un corp sănătos este atrăgător indiferent de ce poartă.

Mulți susțin pielea și părul sănătoși cu ajutorul complexelor de vitamine. Dar nu toate complexele sunt eficiente. Deoarece vitaminele incluse în ele sunt absorbite numai în interacțiune cu alte microelemente și aminoacizi. Biotus recomandă complexul de frumusețe Solar, ale cărui componente sunt selectate și echilibrate în așa fel încât toate să fie absorbite cel mai eficient. Complexul are ca scop stimularea colagenului – componenta principala a pielii, parului si unghiilor. De asemenea, include substanțe care sunt implicate în procesele de întinerire a celulelor și previn procesul de îmbătrânire. Accentul se pune pe vitamina C (200% din necesarul zilnic), zinc și cupru. Zinc – principalul oligoelement care afectează rezistența și strălucirea părului și a unghiilor, precum și netezimea pielii și uniformitatea tenului. Zinc și cupru – substanțe care sunt necesare pentru a satura celulele cu oxigen și pentru a regla culoarea pielii. Iar cuprul îmbunătățește metabolismul, furnizează celulelor oxigen. Ambele aceste oligoelemente sunt aproape imposibil de obținut în cantitatea necesară numai din alimente: dieta obișnuită asigură 10% din doza zilnică recomandată. Preparatul conține 100% din ambele oligoelemente.

Printre alte substanțe ale – siliciu, necesar pentru ca zincul și cuprul să fie complet absorbite de organism. Substanța MSM, care favorizează absorbția vitaminelor, îmbunătățește creșterea părului și previne apariția ridurilor.

Aminoacidul prolină întărește articulațiile și unghiile. Și lizină – aminoacid găsit în proteine. Protejează organismul de viruși (cum ar fi herpesul), stimulează formarea de colagen și repararea țesuturilor și îmbunătățește calitatea sângelui. Formula medicamentului a fost produsă din 1947! Este fără lactate, fără gluten, fără grâu, potrivit pentru vegetarieni și certificat halal și cușer.

Pentru că – formula biologica activa, inainte de a o folosi in timpul sarcinii si in timpul alaptarii, se recomanda consultarea medicului.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.