Facebook Pixel

Probiotice pentru copii

Probiotice pentru copii

Probioticele sunt bacterii bune. Prin popularea tractului gastrointestinal al unui copil, probioticele nu numai că nu provoacă boli, ci, dimpotrivă, previn infecțiile. Prin urmare, au un efect benefic asupra sănătății copilului. Au existat multe controverse cu privire la probioticele din alimentația sugarilor. Prin urmare, merită să explicăm ce efect au probioticele asupra sănătății unui copil.
Probioticele sunt doar bacterii
Nu numai. Probioticele nu sunt doar bacterii benefice, ci și unele drojdii. Un exemplu în acest sens este tulpina Saccharomyces boulardii. Efectul său benefic, de exemplu, în tratamentul diareei, a fost dovedit în studii. Prin urmare, dieta copiilor ar trebui să includă și acest tip de probiotice, deși nu este vorba de bacterii.
Probioticele trebuie administrate copilului în timpul tratamentului cu antibiotice
Medicii sunt împărțiți pe această temă. problema. Oponenții sugerează că nu există cercetări care să susțină acest comportament și că, de asemenea, crește costul tratamentului. Majoritatea medicilor pediatri, însă, sfătuiesc părinții să-i dea copilului lor probiotice împreună cu antibiotice, recunoscând că, deoarece antibioticele distrug microbii patogeni, bacteriile benefice sunt, de asemenea, epuizate. Prin urmare, merită să le oferi copiilor, în special celor cu tendință de a pierde fecale sau dureri abdominale în timpul tratamentului. Pentru a fi sigur, cel mai bine este să administrați probiotice la 2-3 ore după antibiotic.
Laptele cu probiotice ar trebui recomandat copiilor cu burtă sensibilă
Adevărat. Bacteriile bune sunt utile în special pentru copiii care suferă de balonare, constipație, diaree, colici, simptome de intoleranță la lactoză și chiar mai frecvent eructații sau pur și simplu au tractul digestiv sensibil. Laptele reglează tractul gastrointestinal, îmbunătățește digestia, întărește imunitatea bebelușului și îl va ajuta să se bucure de noi gusturi atunci când este timpul pentru primele alimente complementare.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.