Facebook Pixel

Probiotice Solgar

Probiotice Solgar

Probioticele sunt conținute ca  în produsele alimentare: brânză, lapte copt fermentat, chefir, iaurt și în suplimente alimentare special fabricate.

Solgar oferă o gamă largă de probiotice.

Microorganismele vii (bacterii și drojdii) care trăiesc în intestine se numesc probiotice.

Acestea pot fi împărțite în lactobacili, bifidobacterii și drojdii. Sunt folosite pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv, pentru răceli și boli alergice, stres frecvent, astm, faringită, helmintiază, pneumonie.

Pentru părinți, cel mai important lucru este ca copiii lor să fie sănătoși și nu se îmbolnăvește, dar, din păcate, nu este întotdeauna cazul.

De la naștere, un copil are nevoie de un probiotic, deoarece. pana cand are un echilibru normal in intestine, exista riscul de a dezvolta disbacterioza, adica lipsa bacteriilor benefice.

Apoi, bebelusul incepe sa comunice cu alti copii, infectandu-se cu microbii lor. , în timp ce tulbură echilibrul microflorei sale, ca urmare începe să se îmbolnăvească de infecții intestinale, SARS și alte boli. Din nou, este nevoie de un probiotic, care va întări imunitatea copilului dumneavoastră și va preveni multe boli.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.