Probleme de memorie? Este timpul pentru vitaminele tale!

Probleme de memorie? Este timpul pentru vitaminele tale!

Problemele de memorie încep puțin. Nu vă amintiți dacă ați oprit fierul de călcat sau aragazul, uitați zile întregi să cumpărați produse finite. Apoi lucrurile se înrăutățesc și nu-ți poți aminti ce ai mâncat la micul dejun sau unde ți-ai pus cheile. Problemele de memorie sunt direct legate de funcționarea creierului și încep de obicei la vârsta de 40-45 de ani, deși, desigur, nu există o regulă unică.

La fel ca restul corpului, creierul are nevoie de să fie completat cu vitamine și microelemente. Obțineți întreaga cantitate de nutrienți esențiali din alimente – aproape nerealist chiar și cu o dietă foarte variată și echilibrată, deși acest lucru este extrem de rar în vremea noastră și în țara noastră.

Complexele speciale de vitamine pentru memorie constau din vitaminele B, vitamina P, E și D. De asemenea, populare și eficiente sunt ginseng-ul, Ginkgo Biloba și Phosphatidylserine title='Vitamins for memory'>Cumpărați vitamine pentru memorie în magazinul online Biotus cu livrare în orice oraș din Ucraina.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.