Facebook Pixel

Prevenirea și tratamentul rujeolei

Prevenirea și tratamentul rujeolei

Ministerul Sănătății al Ucrainei a numit principala cauză a focarului – nivel scăzut de imunizare a populației. Rujeola — Este o boală infecțioasă acută cu un nivel ridicat de susceptibilitate. Principalele simptome ale bolii sunt febra mare, inflamarea membranelor mucoase ale cavității bucale și ale tractului respirator, precum și o erupție maculopapulară pe piele și intoxicație generală.

Rujeola și alte boli infecțioase necesită vitamine și medicamente homeopatice care pot atenua simptomele bolii și pot preveni complicațiile.

Pentru a îmbunătăți metabolismul, procesul de creștere, și cel mai important în acest caz pentru a crește rezistența organismului la infecții, ai nevoie de retinol, care se mai numește și vitamina A. În fructe de culoare rosie, portocalie, precum morcovii, rosiile, dovleceii, trandafirul salbatic si coacazele, contine caroten, care, dupa ce intra in organism, se transforma in retinol. Necesarul său zilnic: 1,5-2,5 mg.

Cu ajutorul vitaminei E, puteți normaliza metabolismul proteinelor și carbohidraților, funcția sexului glandele și îmbunătățirea mușchiului inimii. Lipsa acestei vitamine duce la creșterea permeabilității și fragilității capilarelor. Necesar zilnic: 10 - 12 mg.

Tiamină, mai mult cunoscută sub numele de vitamina B1, normalizează metabolismul, funcționarea sistemului nervos și, de asemenea, crește rezistența organismului la infecții. Necesarul său zilnic: 1,5-2 mg.

Vitamina B2 (riboflavina) este necesară pentru normalizarea sistemului nervos și, cel mai important, a ficatului, deoarece în în timpul tratamentului, ea este cea care are o încărcătură grea de diferite medicamente. Necesar zilnic: 2-2,5 mg.

Virusul rujeolei infectează mucoasele ochilor și ale tractului respirator și  atacă și sistemul nervos central. și mucoasele intestinelor. Prin urmare, în prevenire și tratament, în primul rând, merită să acordați atenție și să susțineți toate aceste organe și funcții din organism cu ajutorul vitaminelor.

Asigurați-vă că includeți vitaminele A și C în dieta dvs., deoarece acestea previn complicațiile. Merită să începeți să le luați nu numai când sunteți deja bolnav, ci și atunci când există o amenințare de a prinde — de exemplu, la grădiniță, când unul dintre copii a făcut rujeolă. Și este esențial important să vă vaccinați împotriva rujeolei — acest lucru va reduce foarte mult șansele de a prinde acest virus.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.