Top 7 pulberi proteice

Top 7 pulberi proteice

Datorită faptului că tot mai mulți oameni au început să-și ia în serios sănătatea și corpul, a crescut și cererea de proteine și alte substanțe înainte de antrenament.
La ce se folosesc băuturile proteice?
Conțin surse concentrate de proteine din produse animale și vegetale: lapte, ouă, carne albă de pasăre, orez și mazăre.
Pudrele proteice sunt împărțite în 3 tipuri:

 • concentrat (produse care conțin 60-80 % proteine și 20-40% grăsimi și carbohidrați)
 • izolat (concentrează suplimentar proteine. Izolatele conțin aproximativ 90-95% proteine)
 • hidrolizat (se absoarbe mai rapid în organism, și anume în mușchi)

Hidrolizații cresc nivelul de insulină , care îmbunătățește creșterea mușchilor după antrenament. Există o gamă de proteine care conține multe vitamine și minerale, în special calciu. Dar merită spus că astfel de pulberi sunt potrivite doar pentru cei care au puține proteine în alimentație. Deoarece în alianță cu o cantitate mare de proteine, nu veți obține niciun beneficiu de pe urma proteinei.
Pudrele de proteine sunt potrivit și pentru vegetarieni, persoane care au nevoie de alimente cu proteine.
Iată câteva exemple de proteine.

 1. Proteine din zer - cel mai adesea se găsesc în lapte,  și sunt produse în timpul producției de brânză de vaci și brânză solidă. Acest produs conține lactoză și zahăr din lapte. Nu este potrivit pentru cei care suferă de intoleranță la lactoză.
  Zerul este bogat în aminoacizi, joacă un rol important în creșterea musculară și își revine perfect după antrenament, antrenează rezistența. Se consumă de obicei după antrenamentul de forță, când mușchii sunt în tensiune mare.
  De asemenea, s-a demonstrat că proteinele din zer reduc apetitul.

 2. Cazeina este o proteină care saturează organismul pentru o lungă perioadă de timp , și anume aminoacizi. De asemenea, reduce durerile musculare și are un efect pozitiv asupra corpului și corpului în timpul antrenamentului. Cazeina conține o cantitate mare de proteine, deoarece este făcută din lapte și brânzeturi. Cazeina este distrusă în timpul tratamentului termic, nu are gust și miros.

 3. Albușul de ou este cel mai bogat și mai bogat sursă populară de proteină pură. Ouăle au cel mai mare conținut de aminoacizi digerabili. Ouăle saturează organismul pentru o lungă perioadă de timp. Pulberile de albus de ou sunt facute exclusiv din albusuri. Acest produs conține leucină, care joacă un rol important în structura subiectului și a mușchilor. Pudra de ou este perfect digerata inainte de antrenamentul pentru cresterea musculara si impreuna cu o dieta echilibrata formulata special pentru sportivi.Compozitia sa chimica nu este in niciun caz inferioara oualelor proaspete. Produsul conține vitaminele B, A, D, precum și potasiu, zinc, cupru și mangan, fier, fosfor.
 4. Proteina din mazăre este popular în special printre vegetarieni, persoanele cu intoleranță la lactoză și alergiile la ouă. Se face din leguminoase galbene, în special din mazăre. Proteina este bogată în fibre, care este posibil să nu se găsească în alte pulberi de proteine; bogat în vitaminele B, C și A. Dar este de remarcat faptul că acest produs este absorbit mai lent decât zerul sau cazeina, de exemplu. Proteina din mazăre reduce tensiunea arterială și accelerează procesul de creștere a masei musculare.
 5. Proteina de cânepă este un supliment alimentar vegetal care este bogat în acizi grași Omega 3 și aminoacizi. Nu poate fi considerată o proteină proteică completă, deoarece are un nivel scăzut de lizină și leucină în compoziție. Proteina de cânepă promovează o digestie excelentă.
 6. Proteina de orez brun este o pudră proteică, care este făcut din orez brun sau închis. Compoziția conține proteine, aminoacizi și o cantitate mică de enzimă, cum ar fi lizina. Consumul zilnic de proteine din orez duce la schimbări pozitive în organism, la creșterea semnificativă a mușchilor și la recuperarea completă a corpului după un antrenament.

 7. Amestec de pudră de proteine - aceasta include produse pe bază de plante care asigură organismului aminoacizi esentiali. Acest amestec conține:

 • orez brun
 • canepă
 • lucernă
 • semințe de chia
 • semințe de in
 • Anghinare
 • quinoa

Suste bogate in proteine si vegetale în acest produs contribuie la digestia lentă a alimentelor, mai degrabă decât proteinele, care conțin proteine de origine animală. Pentru a obține rezultate pozitive, se recomandă să o luați imediat după antrenament.
Proteinele sunt folosite în timpul sportului, și anume în timpul antrenament de forta pentru cresterea nivelului de proteine din organism. Pulberile sunt folosite strict cu o dietă sau o dietă echilibrată.

Băuturile proteice pot fi preparate cu ușurință acasă, fără a utiliza pulberi. Componenta principală a cocktail-ului este proteina și ar trebui să fie mai mult decât restul ingredientelor. Cantitatea de proteine depinde direct de activitatea fizică a unei persoane. Distinge:
- activitate scăzută - aveți nevoie de  0,86 g de proteine la 1 kg de greutate
- activitate medie - este nevoie de 1,4 g de proteine la 1 kg de pleoapă
- activitate mare -trebuie să consumi 2,4 g de proteine la 1 kg de greutate

Pentru pierderea în greutate, trebuie să utilizați numai lapte vegetal și îndulcitori naturali. Astfel, valoarea energetică a unui shake proteic va fi mai mică decât cea a unui shake cu creștere în masă.
Fiecare băutură proteică trebuie consumat strict înainte de antrenament sau imediat după. Dacă bei o băutură proteică fără efort fizic, atunci această băutură poate înlocui complet cina.
În mod ideal, sinteza unui shake de proteine cu antrenament oferă un rezultat eficient dacă mănânci regulat și echilibrat .

Ai grijă atunci când bei băuturi proteice, deoarece în funcție de intenții și scop te poți aștepta la un efect complet neașteptat sau nu la rezultatul așteptat.

Articolul a fost scris de autorul personalului Biotus. 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.