Facebook Pixel

Disbacterioza manifesta la adulti / Manifestari de disbacterioza la adulti

Disbacterioza manifesta la adulti / Manifestari de disbacterioza la adulti

Microflora intestinală normală  este importantă și pentru oamenii sănătoși , cioburi în beneficiul muncii întregului organism. Cu toate acestea, nu toate bacteriile care trăiesc în intestine sunt originale. Bacteriile de bază câștigă funcții importante – Mirosurile ajută organismul să protejeze organismul de bacterii shkidlivih, toxine și, de asemenea, ajută corpul uman să exagereze cu otrăvirea, să câștige vitamine și proteine. Bacteriile vărsate vibrează produsele fermentației și putrefacției, se manifestă simptome de disbacterioză (bile în abdomen, flatulență & ndash; balonare, reparație, plictiseală, diaree).

intestinele sunt se deteriora usor prin alimentatia necorespunzatoare, administrarea de antibiotice, stres si alti factori, care duc la disbacterioza, cu care se modifica numarul de bacterii brune si creste numarul de bacterii mari.

Tu. pot face cumpărături «Multi – Bilion Dofilus Plus» -probiotic de la compania Solgar – bun pentru stosuvanni pentru promovarea microflorei intestinale sănătoase și prevenirea disbacteriozei. și lacto – bacterii, care contribuie la microflora intestinului oral, precum și polizaharidă, care este un mediu viu pentru bifido – și lacto – bacterii intestinale.

Tehnologia unică de virobnitsa Probioticele Solgar (tehnica de încapsulare cu metroul) asigură eficacitatea maximă a probioticului, astfel încât bacteriile să nu se prăbușească în duct și intestine.

De asemenea, este important să rețineți că acest probiotic poate fi luat de persoanele cu intoleranță la lactoză.

«Multi – Billion Dofilus Plus» usor de depozitat, cioburile nu trebuie depozitate in frigider.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.