Facebook Pixel

Rețete de apă cu castraveți

Rețete de apă cu castraveți

Rețete de apă de castraveți

Apă de castraveți cu lămâie și mentă

Castraveții și lămâile merg bine împreună, iar menta aduce o notă răcoritoare acestei rețete. Lămâile sunt o sursă bogată de vitamina C, care este atât de importantă pentru imunitate. Menta, pe lângă vitamina C, conține și calc și magneziu. Menta rămasă după consumul de apă de castraveți poate fi adăugată și în supă sau suc cu pulpă (smozzie). Este o sursă excelentă de fibre.

Apă de castraveți cu ierburi parfumate

Ierburile medicinale nu numai că vor da un gust nou, ci vor îmbogăți apa cu o cantitate imensă de substanțe utile. Rozmarinul este bogat în fier, calciu și potasiu, în timp ce cimbru și mentă – vitamina C. Puteți experimenta cu alte ierburi, dar nu vă recomandăm să adăugați mai mult de trei tipuri de ierburi deodată.

Rețetă de primăvară. Apa de castraveti cu capsuni.

Gustul de capsuni te va inveseli si imbogateste apa cu antioxidanti. De asemenea, vă recomandăm să adăugați lămâie, și din ierburi – menta sau busuioc. Băutura perfectă de primăvară este gata!

Apă de castraveți cu busuioc

Busuiocul este bogat în vitamina A, care în organismul uman se transformă în beta-caroten – antioxidant puternic.

Apă de castraveți cu fructe

Fructele din apa de castraveți vor ajuta la restabilirea mai rapidă a echilibrului apei din organism. Afine, căpșuni și castraveți – o combinație minunată de arome și o mare de vitamine și minerale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.