Facebook Pixel

Solgar Joint Health Revolution

Solgar Joint Health Revolution

Companie Solgar a introdus un nou produs în domeniul  sănătății articulațiilor – Solgar  numărul  7. Numărul Solgar 7 –  aceasta este o nouă generație de suplimente după glucozamină, care îmbunătățește mobilitatea, flexibilitatea articulațiilor și extinde gama de posibilități pentru articulațiile sensibile sau deteriorate.

Această dezvoltare revoluționară combină activul biologic. nutrienți , care acționează sinergic pentru a   eliminarea eșecurilor aleatorii în activitatea țesuturilor conjunctive ale articulațiilor și pentru a depăși stresul în timpul efortului fizic activ. Pentru ca articulația deja slabă să nu sufere distrugeri în timpul sportului. Acest lucru face posibil ca persoanele care nu pot face activitate fizică din cauza articulațiilor sferice să înceapă în continuare să se miște puțin și să se bucure mai mult de viață. Solgar are grijă de clienții săi și de sănătatea emoțională  fizică a acestora, dezvoltând noi produse pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Mulțumită Solgar numărul 7 Puteți reveni la activitati obisnuite: alergati cu copiii si nepotii in parc….. si chiar reveniti pe banda de alergat.  Simte diferența! Veți vedea îmbunătățiri ale articulațiilor dvs. în 7 zile!

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.