Facebook Pixel

Grăsime de pește

Grăsime de pește

Ulei de pește – este o bombă naturală de vitamine pentru organismul nostru:
vitamina A, care este responsabilă de sănătatea unghiilor, părului, pielii;
vitamina D – transportor de fosfor și potasiu către celulele noastre, este responsabil pentru sănătatea sistemului nervos, a oaselor și a dinților;
și cei mai valoroși și indispensabili acizi grași pentru organism – Omega 3, pe care organismul nostru nu îl produce singur, ci îl poate obține doar din alimente.
Suntem siguri că cei mai mulți dintre noi ne amintim de gustul acestei substanțe din copilărie, pe care puțini le plăcea, dar de indiscutabilitatea autorității părintești și de certitudinea că uleiul de pește este pur și simplu necesar pentru corpul copiilor, ne-a forțat să-l absorbim aproape zilnic.
Acum nu mai este nevoie să facem această procedură neplăcută, deoarece producătorii moderni ne oferă o gamă largă de capsule cu ulei de pește. O recepție care nu provoacă niciun disconfort.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.