Facebook Pixel

Uleiul de pește în dieta copiilor

Uleiul de pește în dieta copiilor

Uleiul de pește este adesea prescris femeilor însărcinate pentru a preveni diferite probleme neurologice fetale. Pediatrii prescriu ulei de pește pentru a preveni rahitismul, precum și copiilor hrăniți cu lapte praf pentru a compensa substanțele lipsă din laptele matern.

Uleiul de pește poate fi prescris unui copil cu o problemă a unghiilor, părului și dinților fragili. . Plăcirea, isteria, lipsa de greutate pot fi motive pentru a începe să luați acest supliment. Acizii omega-3 sunt pur și simplu necesari pentru un organism în creștere, iar dacă nu îi obțineți din alimente în întregime, atunci trebuie să introduceți ulei de pește în dieta copilului dumneavoastră.

Uleiul de pește rezolvă multe probleme din corpul unui copil. Vorbim despre nervi, memorie, inimă, piele, păr și oase. Dacă copilul dumneavoastră nu se descurcă bine la școală, a devenit iritabil sau chiar agresiv, a luat kilograme în plus sau are probleme cu vederea, oasele sau dinții, mergeți la pediatru. Un medic ar trebui să prescrie orice vitamine sau suplimente biologice, dar le puteți cumpăra din magazinul nostru online.

Luarea de capsule cu ulei de pește poate îmbunătăți semnificativ starea de bine a copilului dumneavoastră și poate ameliora toate simptomele deranjante.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.