Cel mai festiv WonderBrunch cu Biotus

Cel mai festiv WonderBrunch cu Biotus

Cel mai festiv WonderBrunch este un loc în care fiecare femeie înțelege cum este necesar să fie frumoasă, îngrijită, o mamă bună, și chiar succes în carieră.

 

Este plăcut să știi că mai mulți oameni înțeleg : frumusețea fără sănătate este imposibilă. Prin urmare, nu doar am vorbit despre importanța sănătății, ci am lăsat și mici cadouri pentru tine în WonderBox: vitamine și suplimente care sunt ideale pentru a menține organismul sănătos și frumos.  Pe tot parcursul zilei în zona noastră s-a vorbit mult despre cum să alegem un suport eficient pentru organism, care vitamine ar fi mai potrivite într-o situație dată. Și știi, uneori ni se părea că ziua nu va fi suficientă. Și așa s-a întâmplat :)

 

Noi chiar Mi-a plăcut să facă parte din acest eveniment și să împărtășească secrete despre sănătate și frumusețe. Mulțumim organizatorilor, participanților pentru starea de spirit, conversații, zâmbete și cea mai bună companie din această sâmbătă. Vezi un mic reportaj foto de la eveniment.


Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.