Facebook Pixel

Semințele de chia sunt un produs uimitor de sănătos, disponibil pentru toată lumea.

Semințele de chia sunt un produs uimitor de sănătos, disponibil pentru toată lumea.

Semințe de chia – acesta este un produs din îndepărtata America de Sud, care a fost mâncat de azteci, incași, mayași. Și anticii știau multe despre produsele cu adevărat hrănitoare și sănătoase, așa că de ce să nu folosești înțelepciunea anticilor în beneficiul sănătății și frumuseții tale?

Acest produs unic crește rezistența fizică a corpului și îmbunătățește bunăstarea generală. Semințele sunt bogate în:

  • calciu
  • antioxidanți
  • fibre
  • potasiu
  • omega- 3 ca
  • magneziu
  • fierul

Impresionant, nu-i așa? Semințele de chia pot fi consumate singure, sau le puteți adăuga la alte feluri de mâncare în timpul preparării salatelor, felurilor principale și primelor, diverse sosuri și dressinguri etc. Interesant, 1 lingură din acest produs poate înlocui 1 ou la copt, acesta caracteristică este utilă în special în prepararea mâncărurilor vegetariene.

Acest un produs complet unic, care ajută la pierderea în greutate și la apariția mai tânără, îmbunătățește starea de bine și puterea, scade colesterolul și îmbunătățește funcția inimii, stabilizează zahărul din sânge și scade tensiunea arterială.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.