Facebook Pixel

Simptome de deficit de vitamina D

Simptome de deficit de vitamina D

Când organismul începe să aibă lipsă de vitamina D, aceasta nu provoacă niciun simptom acut. Doar cu o deficiență a acestei vitamine, calciul este slab absorbit (cel pe care îl consumăm cu alimente) și începe să fie spălat din oase. Este destul de dificil de identificat acest proces, deoarece testele arată doar nivelul de calciu din sânge și nu pot spune de unde provine acest calciu.

Cel mai periculos lucru este că simptomele pot fi destul de vagi și poate fi ușor confundat cu suprasolicitarea sau o infecție virală.infecție sau atribuită modificărilor din organism legate de vârstă. Durerea și slăbiciunea musculară sunt, de asemenea, semne ale deficienței.

Deficitul de vitamina D are ca rezultat depunerea calciului în oase pentru rezistența lor. Consecințele sunt deosebit de grave la bătrânețe, când metabolismul calciului în organism este redus semnificativ și orice leziune poate fi foarte periculoasă, iar perioada de recuperare se prelungește de multe luni, și uneori de ani.

Vrei cumpărați vitamina D ieftin și cu livrare? Vino în magazinul online Biotus, avem ceva de oferit!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.