Facebook Pixel

Ai ochii lăcrimați? - Organismul are nevoie de vitamina A

Ai ochii lăcrimați? - Organismul are nevoie de vitamina A

Ochii tăi sunt lăcrimați? – Organismul are nevoie de vitamina A.

Primavara trezeste natura, iar odata cu ea dorinta de a fi sanatos si frumos! Aduceți-vă corpul în ton după „modul de somn” de iarnă poți folosi „vitamine pentru frumusețe” – un complex de substanțe care declanșează procese de întinerire.

Una dintre aceste substanțe – vitamina A. Primul semn al lipsei sale – ochi lăcrimați: un simptom comun al beriberiului de primăvară. Vitamina A îndeplinește multe funcții. Reface țesuturile epiteliale ale pielii, datorită cărora este utilizat pe scară largă în cosmetologie. Reglează sinteza proteinelor și metabolismul, promovează creșterea celulelor nervoase, întărește dinții și oasele și încetinește procesul de îmbătrânire.

În lipsa vitaminei A se formează prematur ridurile, apare mătreața, durerea și sensibilitatea la temperatură crește. Într-un cuvânt, nu este plăcut. Vitamina A are, de asemenea, propria sa activitate specială, în care nu poate fi înlocuită cu nimic, – este viziunea. Tocmai pentru problemele cu ochii se poate diagnostica cu acuratețe lipsa acesteia în organism.

Ochi lăcrimați la pleoape reci, înroșite sau umflate, senzație de „nisip”; în ochi – simptome că este timpul să refaceți rezervele de vitamina A. Și în primăvară, astfel de simptome sunt familiare multora. Vitamina A se găsește în alimente precum ulei de pește, ficat, unt natural, smântână și lapte integral, gălbenuș de ou. Practic, acestea nu sunt cele mai comune produse din dieta unui oraș modern.

Prin urmare, există o mulțime de preparate care îl conțin, care se recomandă a fi luate la primele simptome de beriberi. Vitamina A este adesea combinată cu vitamina D, care ajută la întărirea oaselor.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.