Facebook Pixel

suc de goji

suc de goji

Boabele de Goji sunt unul dintre cele mai sănătoase fructe din lume! Dealurile și văile din Tibet, Nepal, Mongolia și China sunt locul unde crește boabele roșii numite goji. Tufele pe care cresc boabele de goji ating o dimensiune de unu până la trei metri, în timp ce boabele în sine cresc până la 5 centimetri când sunt proaspete sau 2-3 cm când sunt uscate.
Aceste fructe sunt specifice, nu trebuie să fie. să fie atinse cu mâinile în timpul recoltării -pentru că devin negre, pierzându-și trăsăturile. Prin urmare, în loc să fie culese, sunt zdrobite din tufișuri pe covoare speciale și uscate la soare.
Boabele de Goji, datorită proprietăților lor speciale, ocupă cea mai bună poziție din clasa lor printre plantele enumerate în hrana pe bază de plante sau în așa-numitele super-produse derivate din Medicina Tradițională Chineză.
Experții și nutriționiștii pot confirma că aceste fructe de pădure sunt un aliment sănătos pe planeta noastră, în Orientul Îndepărtat, proprietățile lor sunt cunoscute de mii de ani.
Polizaharidele și acizii grași, conținute în fructe de pădure pot stimula producția de colagen și pot reține umiditatea în organism - ceea ce dă rezultatul întineririi pielii, afectează și reducerea celulitei. În plus, fiind singurele, stimulează organismul să producă hormonul de creștere, care încetinește efectele îmbătrânirii și îmbunătățește semnificativ starea de bine.
Boburile de pădure conțin, de asemenea, de patru ori mai mult conținutul de antioxidanti al afinelor sau rodiei. Încă sunt considerați a fi favoriți în stoparea procesului de îmbătrânire. Foarte util suc de Goji.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.