Facebook Pixel

Acidul alfa lipoic Solgar

Acidul alfa lipoic Solgar

O coenzimă importantă în producerea de energie în mitocondrii. Joacă un rol semnificativ în producerea de energie, crescând aportul de glucoză în celule și țesuturile limbii. Împreună cu cym, modificarea aportului de glucoză în celulele adipoase, ajută la asigurarea celei mai mici cantități de grăsime din organism. Zavdyaky poate crește vibrația fizică pentru creșterea nivelului de energie în celulele țesuturilor m & rsquo; linguale ale creierului. Acid alfa lipoevaja (acid alfa lipoic Solgar) împreună cu cym ca antioxidant, vă vom spune cum în apă, deci în grăsimi. Având în vedere puterea de a spiona radicalii liberi și de a denigra apărarea clitinei. Rozmarinul și structura moleculelor asigură posibilitatea de infectare a membranei celulare atât dinspre mijloc, cât și din exterior. Zavdyaki tsyumu, alfa – acidul lipoic poate proteja miezul ADN-ului de daunele cauzate de radicalii liberi.
În plus, poate proteja ficatul de daunele cauzate de toxine. Alpha – acid lipoic (acid alfa lipoic ) Sunt capabil să chelat metale atât de importante precum plumbul, mercurul, cadmiul și să le îndepărtez din corp, fără a dăuna celui nou. Rezultatul activității antioxidante eficiente este eliminarea metalelor importante, reducerea riscului de a contracta cancer și boli de inimă, prevenirea cataractei și a neuropatiei diabetice. De asemenea, poți învinge ca un zasib, care ridică vechiul organism. Acidul alfa lipoeva (acid alfa lipoic Solgar) îmbunătățește imunitatea și întărește semnificativ organismul în timpul alimentației vegetariene. Cele mai importante surse de acid alfa lipoic sunt carnea și produsele vieții sălbatice.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.