Facebook Pixel

Aminoacizi Solgar

Aminoacizi Solgar

În sortimentul Solgar, fiecare persoană va găsi produsul de care are nevoie. Acestea pot fi diverse plante medicinale, minerale, vitamine și produse complexe.

Aminoacizi, altfel sunt numiți și materiale de construcție pentru proteine,  pot fi de neînlocuit și înlocuibil.

The organismul uman nu poate produce aminoacizi esentiali, de aceea este necesar sa se ia complexe care contin aceste substante.

Aminoacizii Solgar vor fi extrem de utili dupa interventii chirurgicale, in perioada de recuperare, cu stres intelectual ridicat si in timpul sportului.

Sportivi, supuneți-vă corpul la cele mai puternice sarcini,   în timp ce îl distruge, astfel încât să aibă loc procesul de recuperare, & nbsp; aceștia iau aminoacizi.

Aminoacizii Solgar vor asigura livrarea de proteine către mușchi, vor satisface organismul cât mai mult posibil în proteine, vor accelera procesele de recuperare în țesutul muscular după antrenament intens, ca urmare a care va crește creșterea musculară.

Întărește imunitatea, menține un echilibru pozitiv de azot, normalizează producția de hormoni. Nutriționiștii sportivi au ajuns la concluzia că Aminoacizii ca supliment alimentar în dieta sportivii sunt necesari .

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.