Facebook Pixel

Yak_st vіtaminіv Solgar / Vitamins Solgar

Yak_st vіtaminіv Solgar / Vitamins Solgar

Deja 65 Rocks American Company Solgar produce aditivi biologic activi 100% naturali de cea mai înaltă calitate. Începând de astăzi, sortimentul Solgar este de peste 500 de articole vitamina, minerale, plante medicinale și produse complexe . Compania Solgar ocupă o poziție de lider în lumea suplimentelor biologic active de clasă premium. , Franța, Olanda, Israel, țările din America Latină, Noua Zeelandă, Rusia și altele.

Produsele Solgar sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, fără adăugarea de arome, arome și conservanți. Produse  Solgar este hipoleagen, potrivit pentru vegetarieni și nu răzbună OMG-urile. Ultimul laborator bazat pe realizările științifice rămase și este în curs de dezvoltare în SUA cu cel mai înalt standard internațional GMP.pentru a proteja viața vorbirii de afluxul de umiditate, lumina și căldura temperaturii. Alegând produsele Solgar, veți fi pentru totdeauna convins că alegeți produse care respectă standardele noastre de lumini de calitate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.