Spirulina și vitaminele sale

Spirulina și vitaminele sale

Spirulina – Acestea sunt alge albastre-verzi, care conțin peste 2000 de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide și alte substanțe biologice diferite. Acesta este un depozit de oligoelemente utile care sunt perfect absorbite de corpul uman. Popularitatea incredibilă a preparatelor cu spirulina se datorează conținutului său bogat și efectului aproape magic.

Spirulina conține caroten, de zece ori mai mult decât în morcovi. Contine si vitaminele B12, B6, B2 in cantitati mari, datorita carora aportul de spirulina normalizeaza metabolismul, regleaza nivelul colesterolului si normalizeaza procesul de hematopoieza.

Spirulina este pur și simplu necesară în dieta zilnică a vegetarienilor, deoarece poate înlocui un întreg set de alimente. Consumul regulat al acestor alge în alimente are un efect benefic asupra sistemului digestiv, cardiovascular, endocrin și nervos. Există mult mai multă vitamina PP în spirulina decât în carne.

Aceste alge albastre-verzi conțin și folacină, vitamina E și multe alte elemente care pur și simplu au un efect benefic în mod miraculos asupra bunăstării și stării de spirit a unei persoane.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.