Facebook Pixel

Spirulina este o sursă de toate vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul.

Spirulina este o sursă de toate vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul.

Microalgele Spirulina conține aproape întregul set de nutrienți cunoscuți de știință. Există proteine, grăsimi, minerale, carbohidrați, oligoelemente și vitamine.

Spirulina – este un complex de vitamine și minerale unic. Luând această alge minune, vei obține cantitatea de nutrienți de care ai nevoie în acest moment. De asemenea, este important de menționat că toate substanțele conținute de spirulina sunt de origine naturală și efectul lor asupra organismului uman va fi cât mai benefic.

Algele conțin și substanțe care pur și simplu nu pot fi sintetizate artificial, așa că acesta este un adevărat depozit de elemente valoroase care te vor ajuta să te simți mai bine și să arăți bine.

Există elemente care nu sunt conținute în spirulina? Da, iar acest fapt trebuie luat în considerare atunci când se formează cel mai potrivit complex de vitamine-minerale pentru tine. Spirulina nu conține vitamine D și C și este, de asemenea, foarte săracă în iod.

În magazinul online Biotus vei găsi selectie mare de spirulina.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.