Facebook Pixel

Top 7 dulciuri naturale

Top 7 dulciuri naturale

Nimeni nu își poate imagina viața fără dulciuri, iar în fiecare casă poți găsi dulciuri, ciocolată și prăjituri. Dar toată lumea știe că nu poți mânca multe dulciuri, așa că trec treptat la utilizarea dulciurilor naturale care pot satisface o persoană și pot înlocui complet dulciurile dăunătoare fără a dăuna siluetei.

Ce dulciuri naturale există și cum să le alegi?
Dacă vă este greu să renunțați la dulciuri, atunci treceți mai întâi la dulciuri organice care nu vă vor dăuna corpului sau siluetei.

Conțin adesea ingrediente ecologice și ecologice. În timpul producției de dulciuri naturale se adaugă coloranți și îndulcitori naturali, cu excepția zahărului. Designul produsului este abordat în mod responsabil, iar ambalajul este controlat cu atenție pentru a se asigura că este fabricat și din materiale organice. Drept urmare, cumpărătorul primește un dulce care conține toate vitaminele și mineralele.

Carbohidrații sunt materialul energetic din organism. Un exces de carbohidrați are un efect negativ asupra sănătății umane și anume, crește glicemia, o cantitate în exces de carbohidrați contribuie la apariția grăsimii subcutanate, ceea ce determină apariția kilogramelor în plus. Doar carbohidrații complecși ne sunt utili, cu care produsele naturale sunt îmbogățite maxim pentru saturarea pe termen lung a organismului nostru.


Să ne imaginăm o listă de dulciuri naturale:>

  1. Fructe, fructe de padure - contin carbohidrati si alte substante utile si vitamine care au un efect pozitiv asupra organismului. Merită să mănânci fructe doar în prima jumătate a zilei, în acest moment metabolismul este activ. Este recomandat să consumați 1-2 fructe pe zi sau 200 de grame de fructe de pădure pentru a obține suficiente vitamine.

  2. Fructe uscate (stafide, prune uscate, caise uscate) - conțin o cantitate mare de microelemente necesare  și substanțe biologic active. Fructele uscate sunt bogate în calorii, dar vor fi mai sănătoase decât acele alimente care conțin zahăr alb.

  3. Ciocolată amară – conține substanțe utile precum minerale și antioxidanți naturali. În același timp, după utilizarea sa, o persoană produce endorfine, hormonii fericirii. Dar nu uitați că doza zilnică de ciocolată neagră nu trebuie să depășească 20-30 de grame pe zi și ciocolata în sine ar trebui să conțină 72% sau mai mult cacao.

  4. Miere - un produs care  contine fructoza, glucoza, vitaminele A, C, E, K si grupa B si substante utile - fier, cupru, potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, iod, sulf. Amestecul acestor substanțe benefice are un efect pozitiv asupra sănătății umane. Doza normală de miere trebuie să fie de maximum 1 lingură pe zi.

  5. Nucile sunt grăsimi sănătoase care se recomandă să fie incluse în dieta ta. În ele puteți găsi vitamine precum B, C, E și minerale -potasiu, fosfor și magneziu. După utilizare, starea părului și a pielii se îmbunătățește. Dar nu trebuie să abuzați de el, deoarece nucile sunt un produs bogat în calorii, dar necesar pentru sănătate.

  6. Marmeladă și jeleu. Marmelada este făcută din melasă de îndulcitor natural, pectină și agar-agar. Gelatina naturală, care face parte din marmeladă, are un efect pozitiv asupra părului, vaselor de sânge și structurii musculare, iar pectina ajută la curățarea organismului de toxine și toxine și scade nivelul de colesterol. Apropo, la marmeladă și jeleu se adaugă sucuri naturale, deci nu conțin grăsimi și sunt un dulce cu conținut scăzut de calorii.

  7. Marshmallow și Marshmallow - întăresc sistemul imunitar, părul, unghiile și vasele de sânge. Dar pentru ca marshmallows și marshmallows să beneficieze organismul, acestea trebuie consumate înainte de 18 ore, exact când scade glicemia.

Dar merită să ne amintim că nici măcar dulciurile organice naturale nu ar trebui să fie pe primul loc în dieta ta și ar trebui să fie consumat înainte de ora 12.00. Dacă vrei neapărat, atunci poți mânca una dintre delicatesele de mai sus, dar cu moderație, altfel îți vei răni silueta și nu va avea sens să renunți la dulciuri. Folosiți mâncăruri în scopuri rezonabile.

Articol scris de autorul personalului Biotus. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.