Facebook Pixel

Tatyana Ruban-Zhuravel: „Feminismul nu este despre un război cu un bărbat și nu despre „Pot face totul singură”

Tatyana Ruban-Zhuravel: „Feminismul nu este despre un război cu un bărbat și nu despre „Pot face totul singură”

Carieră/Motivație

Ați deschis recent Cafe Select Eatery. A existat o mare agitație printre vizitatorii Cafe Select?

În primul Cafe Select, nu am reușit să realizăm tot ceea ce ne-am planificat inițial. Nu aveam experiență și nu știam cum funcționează totul din interior. Am creat o cafenea într-un mic complex rezidențial unde se afla auditoriul nostru îngust. După ceva timp, ne-am dat seama că cafeneaua – aceasta nu este limita și vreau să mă extind. Pentru a crea un loc în care fiecare vizitator va împărtăși dragostea noastră pentru mâncare, un loc în care să putem petrece și să nu ne facem griji că un copil mic doarme deasupra.

В Cafe Select ați combinat atât de multe lucruri diferite: flori, haine – toate într-un spațiu mic. De ce este asta? De unde a venit această idee?

Am vrut să creăm o casă confortabilă pentru toată lumea. Unde este tot ce ai nevoie: o bucătărie, un raft cu cărți, flori și un fel de mini-dulap. Inițial, eu și soțul meu ne-am gândit că va fi un magazin de îmbrăcăminte. Dar pur și simplu a funcționat așa.

Obișnuiai să locuiești în New York. Impresionează acest oraș în ceea ce privește ritmul de viață, în ceea ce privește oamenii? Plănuiți să vă întoarceți?

New York – un oraș frumos pe care eu și soțul meu îl iubim. Știi, mulți spun că e complicat, e murdar și că e imposibil să trăiești acolo. Dar toate acestea sunt foarte individuale. Da, orașul este scump, mai ales dacă locuiești în zgârie-nori. Dar după ce locuiești acolo o perioadă de timp, prinzi acest ritm al vieții, îți găsești zona confortabilă și înțelegi că orice altceva nu te deranjează. În viitor, vom reveni la el din nou.

Ce este în New York care îi lipsește Kievului?

Posibilitati nelimitate in fiecare aspect si directie. Acesta este un oraș în care nu vă puteți planifica ziua și seara, ci doar să părăsiți casa – și totul se va rezolva de la sine. Peste tot se întâmplă ceva în fiecare zi și întotdeauna ceva diferit: o expoziție de artă, un fel de festival, deschiderea unei noi instituții și este pur și simplu nesfârșit și constant.

Povestește-mi despre ziua ta. Cum începe? De ce?

Ziua mea începe întotdeauna diferit. Astăzi, de exemplu, am adormit peste măsură, copilul a întârziat puțin la școală. De obicei, dacă am un antrenament, atunci mă trezesc la 7 dimineața și mă antrenez de trei ori pe săptămână. După ce m-am trezit, gătesc micul dejun fiului cel mare, iar dacă cel mic s-a trezit, atunci fiul poate să nu ia micul dejun. Apoi ne îmbrăcăm, dacă am un antrenament, atunci mai întâi îl duc la școală, apoi merg și eu la sală. Apoi fac bagajele si merg la munca. Mai întâi merg la primul Select, apoi la al doilea Select. Ce se întâmplă la serviciu — acestea sunt câteva răspunsuri nesfârșite la mesajele de pe Facebook. La un moment dat, mi-am dat seama că am 2000 de scrisori pe zi, și că trebuie făcut ceva în privința asta, am șters poșta până la 1200, dar tot vin.

Poate că ar trebui să caut un asistent?

Nu, îmi este greu să fiu în preajma altcuiva toată ziua. Eu și soțul meu suntem împreună 24/7 – la serviciu si acasa. Dacă adaugi acolo munca unui asistent, atunci mă tem că va fi rău. Eu sunt controlorul și nu pot să las totul să plece. Desigur, există oameni în care avem încredere deja un an mai târziu și în care sunt sigur. Știu că, dacă le-aș da o sarcină, nu ar trebui să o verific de trei ori.

Aceasta este calitatea unui perfecționist. Uneori, acesta este mai mult un dezavantaj decât un avantaj. Cum să trăiești cu ea?

Ușor! Nu poți controla situația tot timpul, altfel situația te controlează. Trebuie doar să urmărești unde te duce acest „râu”. va conduce. Este ca și cum ai vrea să controlezi elementele, ceea ce, știi, este imposibil. Cel mai bun –   expiră. Când am început, eu și soțul meu aveam fiecare 30 de liste cu încă 30 de articole. A doua zi te trezești, se pare că ai făcut deja jumătate, așa că soțul a făcut din nou un fel de listă și totul pare să fie gata, dar nu. Și poți să te lupți. De aceea am primit numele „mod test” – când îți faci o reducere. Vă oferiți șansa de a deschide și de a rezolva toate aceste probleme în timpul orelor de lucru, și nu non-stop.

Лучший способ расслабиться для вас – asta este...

Duminică sunt acasă cu copiii, de preferință un telefon oprit, ei bine, sau poate fi pornit, doar undeva în dormitor, la o taxă nesfârșită. Și gata, am plecat.

Este greu când sunt două personalități puternice în apropiere – încep să se certe și cineva trebuie să cedeze. Și lucrezi cu soțul tău 24/7. Și acum mă întreb cum ai reușit să devii atât de feminină și moale?

Treptat. Dar aceasta – nu atât de feminin și moale, ci doar la un moment dat îți dai seama că ești căsătorit. Există trei tipuri de căsătorie: mamă și fiu, fiică și tată, frate și soră. Într-o căsătorie mamă-fiu, femeia este cea principală, soțul s-a supus și totul este bine. Foarte rar se ceartă, adică soțul foarte rar vrea să depășească ceea ce este permis și din nou „obține” de la mama. Fiica și tatăl – de asemenea, grozav, acesta este atunci când o fată și un bărbat, și totul este bine. Frate și soră – concurează la nesfârșit. Este vorba despre noi. Într-o astfel de căsnicie, este foarte important să găsiți un compromis. Și să înțelegeți că dacă nu intrați într-o ipostază și nu spuneți că vreau asta și asta, dacă nu cedați, nu vă ascultați, atunci puteți exploda repede. Dar dacă îți lași puțin ego-ul să plece, vei înțelege că lângă tine se află persoana pe care ai ales-o, care este și ea o persoană, la fel de puternică ca și tine. Din acel moment, începi să-l respecți și să te respecți pe tine și începi să crești împreună. Nu necesită să te înmoaie sau să schimbi persoana pe care ai ales-o inițial, dar cumva uităm asta.

Ce face o femeie feminină?

Ce face o femeie feminină?

strong>

Nu știu ce face o femeie mai feminină. În general, sunt un susținător al faptului că o femeie s-a născut inițial cu un flux imens de energie feminină și nu trebuie să se stingă în ea însăși. Femeie – nu este neapărat tocuri, rochii și stil. Femeie – este un generator de „iubire”, adică se naște cu această mare energie a iubirii. Ea, în principiu, ar trebui să dea această energie unui bărbat, pentru că un bărbat nu se naște cu ea. Ne naștem cu un generator de „iubire” pentru că suntem mame. Bărbații sunt lipsiți de asta, sunt înzestrați cu altceva, sunt cuceritori, agresori, în sensul bun al cuvântului. Au nevoie de această iubire. Eu cred că pentru ca o femeie să rămână femeie, trebuie doar să nu omori această femeie din tine.

Ce părere ai despre feminism?

Îmi place atât de mult acum că multe fete sunt pentru feminism, egalitate. Dar dintr-un motiv oarecare, toată lumea a intrat atât de adânc în asta, a făcut un fel de kitsch și cult din asta, încât au uitat ce este feminismul. Nu este vorba despre un război cu un bărbat, nu este vorba despre a-i scrie unui bărbat că poți face același lucru ca el. Nu poți să faci la fel ca el. Este un fapt. Nu putem fi bărbați. Putem fi egali în profesie sau în altceva. Dar, cu toate acestea, fetele sau femeile care sunt furioase, uită deloc despre ce este vorba și, ca urmare, devin atât de masculine. Și apoi spun: Vreau să fiu iubit, unde sunt florile, cadourile și orice altceva.

Здоровье/питание

Știu și că mănânci corect.

Acum, desigur, Toți voi ciuguli, dar voi risipi un mit uriaș. În general, încerc să mănânc corect, dar uneori păcătuiesc. Pot mânca un pachet de cârnați noaptea. Da, îmi place mâncarea sănătoasă, dar, din nou, există diferite tipuri de alimente sănătoase. Sunt pentru calitatea produsului! Am fost vegan timp de 8 ani și nu a ieșit nimic bun din asta. În general, totul este subiectiv. Nu mi-a plăcut carnea din copilărie, probabil din cauza bunicilor, care mă hrăneau constant chiftele, shish kebab, deși nu mi-a plăcut niciodată. Când am zburat la Paris, aveam 80 de euro pentru o săptămână. Din care 30 este bilet de călătorie și 10 euro card. Și nu mai sunt bani pentru carne. Așa a început cumva veganismul meu.

Deci a fost veganism forțat?

Da, dar nu mi-a plăcut niciodată carnea. Intotdeauna am facut un fel de salate, si apoi mi-am dat seama la un moment dat ca produse de calitate – este foarte scump. Acum 10 ani am decis că devin vegan. Dar eram un vegan prost. Credeam că înseamnă să mănânc  doar legume, fructe, unele cereale și nimic altceva. Din cauza abundenței de produse din soia, am devenit rapid dependentă de ele: iaurturi de soia, cârnați de soia, lapte de soia și tot ce este în lume.  După aceea, ciclul meu feminin a fost întrerupt, părul a început să-mi cadă, pur și simplu sistemul hormonal a eșuat și am început să-mi revin. Deși nu am avut niciodată probleme cu greutatea, nici în timpul sarcinii totul nu s-a umflat ca la vârsta de 18 ani. Am fost la un nutriționist, și primul lucru pe care l-a întrebat – despre nutriție. I-am spus că mănânc bine, mănânc iaurturi din soia, produse bio. Dar s-a dovedit că produsele din soia „se sparg” sistemul hormonal feminin. Și mi-au stricat totul. Dar pentru a înțelege acest lucru, a trebuit să o aud de la un nutriționist. Drept urmare, am rămas în continuare vegan, dar am început să aleg produsele cu înțelepciune.

Вы боролись как-то с выпадением волос?

Orice am făcut. După ce am rămas însărcinată cu Martin, deja am vrut să-mi tai capul – totul era atât de rău. Multe dintre modelele mele familiare m-au sfătuit cu fermitate să beau cursul Vivascal. Toată lumea din jur era uluită de el. Și am băut, dar efectul a fost neașteptat. Părul a început să crească cu o viteză nebună, dar nu pe cap. Oriunde ai putea, dar nu unde ar trebui.

Mic dejun, prânz sau cina?

Nu-mi place deloc micul dejun. Eu beau cafea și fac comisioane. Dacă acesta este antrenament, atunci mănânc biscuiți de orez și am destui ca să mă antrenez o oră. Și apoi pot lua un mic dejun copios, de obicei până la ora 11. Dar dimineața – ceva mic pentru a-ți începe metabolismul și apoi, când îți trezește pofta de mâncare, mănânci.

Ce alimente ai mereu în frigider?

Crnați – copiii le iubesc. Avem mereu un fel de supă, ouă, mereu sunt legume proaspete – ardei, roșii, castraveți, mere, există întotdeauna pâine și câteva dulciuri. De preferință, fără zahăr pentru copii – Le am hiperactive iar zahărul le dă doar energie. Prin urmare, dacă acestea sunt dulciuri, atunci unele fără zahăr, deoarece acum sunt multe.

Lui vreo vitamine acum?>

Da, desigur, acest lucru este obligatoriu. Mai ales la noi, unde mediul este groaznic. Acesta este probabil singurul motiv pentru care eu și soțul meu nu putem trăi aici pentru totdeauna. El este foarte sensibil și eu la fel. După America, ne-am obișnuit timp de un an cu Kievul. Ma doare capul in fiecare zi, nu am dormit suficient. Și iarna s-a transformat într-un urs. Înțeleg că asta este ecologie. De aceea sunt necesare vitamine. Am chiar mementouri cu liste de vitamine. Din ceea ce iau în mod regulat: vitamina С și Omega.

Frumusețe/sport

Există ritualuri pe care le faci în fiecare zi? Poate unele de dimineață?

Nu îmi spăl părul în fiecare zi, ci  din două zile. Nu fac niciodată măști, trebuie doar să mă spăl pe față. Ma spal pe fata cu sapun si aplic crema. Asta-i tot.

V-au mai rămas obiceiuri de modelare?

Social și dragostea pentru sport. Aproape niciodată nu am făcut sport pentru silueta, pentru mine este o modalitate de a-mi pune gândurile în ordine. Aleg să alerg. Acesta este modul meu de meditație.

Ce este sistemul „Rubanoid”?

Numele a apărut de nicăieri. Acesta este numele meu de utilizator pe instagram. "Rubanoid" Am fost chemat pentru că există un umanoid, iar eu sunt Ruban, și așa s-a dovedit „Rubanoid”.

Sistemul „Rubanoid”; a apărut datorită a trei iubite (Alena Masyutkina, Marusya Koval și eu). Trei prietene, nu vărsați apă, ne întâlnim în fiecare zi, bem cafea, bârfim. Într-o zi spun: „Suntem împreună în fiecare zi, măcar să facem sport împreună? Dimineața ne vom aduna și vom face un fel de antrenament, vom scutura abdomenul».

Pentru prima dată ne-am adunat într-o poiană din apropiere. Cafe Select și a zguduit presa. Nu era nici măcar un poiană, ci un pat de flori. Un spectacol fascinant. Soțul meu ne-a filmat cu camera, a râs și a amenințat că va posta totul pe rețeaua de socializare pentru o lungă perioadă de timp.

În general, m-am uitat la toate acestea. și a spus: „Niște prostii, lasă-mă să fac antrenamentul așa cum mă antrenez de obicei. Și am început să ne antrenăm. Apoi, sub una dintre fotografii, am scris odată: „Ne pregătim de vară, conform sistemului Rubanoid”, și așa a mers.

Tanya, ești un om fericit?

Uită-te la mine. Desigur!

Conţinut
  • Carieră/Motivație
  • Здоровье/питание
  • Frumusețe/sport
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.