Facebook Pixel

Tirozina in lupta impotriva depresiei si a kilogramelor in plus

Tirozina in lupta impotriva depresiei si a kilogramelor in plus

Tirozina – Este un aminoacid care este produs de corpul uman. Lipsa acesteia duce la probleme cu glanda tiroidă, scăderea tensiunii arteriale și a temperaturii corpului (mâni și picioare în mod constant reci), depresie și oboseală cronică, o senzație de greutate în mușchii gambei.

L-Tirozina are următoarele proprietăți: ameliorarea stresului, depresie, sentimente de agitație și anxietate. Capabil să sporească atenția, promovează recuperarea mai rapidă a forței chiar și după antrenamente epuizante sau evenimente dificile din punct de vedere emoțional. Ameliorează simptomele PMS. Medicamentul este folosit pentru a trata diferite tipuri de dependențe: cocaină, droguri, cofeină.

Un alt aspect folosirea de medicamente care conțin tirozină – pierdere în greutate. Substanța reduce pofta de mâncare și reduce masa de grăsime, îmbunătățește funcția glandelor suprarenale și a glandei pituitare. Îmbunătățește starea de spirit, ceea ce este important în perioadele de diete, toată lumea știe acest lucru, cel puțin o dată luptându-se cu supraponderalitatea.

Dacă simți constant apatie și somnolență, indiferență față de tot ce se întâmplă și oboseală cronică – consultați-vă medicul, poate fi necesar să urmați o cură de tirozină.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.