Trei gustări care echilibrează zahărul din sânge și durează doar 3 minute pentru a găti!

Trei gustări care echilibrează zahărul din sânge și durează doar 3 minute pentru a găti!

Când ți se face foarte foame, te trezești în bucătărie încețoșat, neștiind ce gustare îți va potoli foamea sau, și mai rău, vei lua un baton de ciocolată care nu va face decât să crească zahărul din sânge. Fiți siguri, gustări rapide și ușoare care echilibrează zahărul din sânge sunt mai ușor de preparat decât credeți. Păstrați întotdeauna aceste trei opțiuni creative la îndemână pentru a nu vă simți foarte foame.

1. Supă verde gata preparată

Sucurile și smoothie-urile au devenit extrem de populare datorită comodității preparării lor - în câteva secunde puteți înghiți ceea ce este cel mai adesea echivalat cu norma zilnică de sănătate alimente.  Toate fructele smoothie provoacă adesea papilele gustative să adauge mai mult zahăr, crescând astfel nivelul de insulină și mai mult. Supele verzi gata preparate pot oferi toți nutrienții care se găsesc într-un smoothie, iar baza lor botanică delicioasă asigură că pofta ta de dulce este satisfăcută și stomacul plin. Puteți pune pur și simplu toate ingredientele într-o cratiță, fierbeți  și bateți cu un blender, adăugând o lingură de nucă de cocos ca grăsime sănătoasă. Doar aruncați tot ce aveți nevoie în oală, încălziți-l și beți (puteți bea dintr-o cană pentru a ușura procesul).

2. Popcorn cu unt și nucă de cocos

Dacă nu ai încercat combinația de amine de cocos și unt pe floricele de porumb, ți-ai pierdut jumătate din viață. În primul rând: da, untul poate fi un aliment sănătos, dar întotdeauna ai grijă la uleiurile presate la rece precum Jarrow Formulas. Uleiul este una dintre cele mai bune surse de vitamine biodisponibile solubile în grăsimi A, D și K2, care sunt extrem de deficitare în dieta occidentală modernă. Grăsimea sănătoasă stabilizează hormonii, iar aminele de cocos adaugă o aromă uimitoare. Aminele de nucă de cocos sunt făcute din suc de nucă de cocos fermentat, reconstituit și sare. Sunt asemănătoare cu tamari sau cu sosul de soia, dar fără gluten, fără soia și au o textură puțin mai siropoasă și o aromă dulce, ceea ce face ca această gustare să fie cu adevărat valoroasă (este și bogată în aminoacizi, care ajută la recuperarea musculară, funcția creierului și sistemul nervos). Popcorn & ndash; este gustarea perfectă: este încărcată cu fibre pentru a-ți ține sub control glicemia, iar boabele sale te mențin crocant. Pregătiți niște floricele de porumb și amestecați untul topit și aminele de cocos până când sunt acoperite complet.

3. Unt de migdale, scorțișoară și pâine prăjită cu mere

Această versiune este destul de populară: merele sunt tăiate în inele, făcându-le o bază ideală pentru întinderea untului de migdale. În timp ce untul de nuci include deja vitamina E și o tonă de grăsimi și proteine care echilibrează zahărul din sânge, scorțișoara joacă, de asemenea, rolul său în echilibrarea metabolismului și stabilizarea nivelului de insulină (în plus, are o aromă de desert care îți păcălește limba). mănânci un desert dulce și delicios). Doar asigurați-vă că există un singur ingredient în untul de migdale. migdale & ndash; de exemplu,  Artisana.

Aceste gustări simple vă vor echilibra glicemia, astfel încât să nu vă simțiți niciodată foame!

Conţinut
  • 1. Supă verde gata preparată
  • 2. Popcorn cu unt și nucă de cocos
  • 3. Unt de migdale, scorțișoară și pâine prăjită cu mere
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.