Tribulus Terrestris pentru performanta sportiva

Tribulus Terrestris pentru performanta sportiva

Tribulus Terrestris – este o plantă al cărei extract este utilizat pe scară largă în culturism ca mijloc natural de creștere a producției de testosteron.

Inițial, planta a fost folosită de sportivii profesioniști în pregătirea competițiilor. Apoi a început să fie folosit de culturisti din întreaga lume.

Tribulus crește moderat producția de testosteron. Ce dă? Un nivel crescut de testosteron are un efect pozitiv asupra indicatorilor de putere ai unui atlet. Utilizarea tribulus afectează și creșterea masei musculare. Un alt rezultat al luării tribulus – creșterea libidoului și a activității sexuale.

Cumpărați Tribulus Terrestris disponibil sub formă de tablete și capsule. Magazinul online Biotus oferă medicamentul de la cei mai importanți producători din lume: Now Foods, Source Naturals și alții. O selecție largă de medicamente originale și de înaltă calitate, prețuri accesibile și asistență calificată din partea angajaților noștri vor face o achiziție de la Biotus profitabilă și foarte simplă.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.