Facebook Pixel

Exercițiu pentru fiecare zi! reguli de push-up

Exercițiu pentru fiecare zi! reguli de push-up

Fotări – un exercițiu care nu necesită echipament special și o încălzire complexă. Și, în același timp, implementarea sa regulată menține corpul viguros și mușchii frumoși.

Exercitul implică toți mușchii pe care îi iubim în oglindă: piept, umeri, abdomene, spate. Dar pentru ca ele să „funcționeze”, trebuie să faceți flotări corect:

- coborâți la inhalare, ridicați-vă la expirație;

- țineți coatele mai aproape de corp ;

- ține pelvisul astfel încât corpul de la vârful capului până la călcâie să fie situat în linie dreaptă;

- frământați articulațiile înainte de flotări.

-. p>

Dacă la început nu există suficientă forță pentru flotări complete, puteți începe cu opțiuni simplificate: de la flotări pe bancă sau în genunchi.

Pentru a crește constant numărul de împingeri -ups, trebuie sa iti intocmesti singur un plan de antrenament. Programul ar trebui să fie format din mai multe (3 & ndash; 4) abordări cu pauze de până la 15 secunde. În același timp, numărul de repetări în fiecare abordare ar trebui să crească treptat, iar timpul de pauză ar trebui redus.

Și dacă obiectivul – nu creșteți numărul de flotări, ci folosiți cât mai mulți mușchi sau creșteți sarcina, programul poate fi diversificat cu un număr mare de variații de flotări:

- flotări circulare, în care corpul nu se mișcă în sus și în jos, ci în cerc: încarcă bine mușchii abdominali, triceps, piept și deltoizi;

- flotări cu poziție largă/îngustă, care se execută în la fel ca flotările obișnuite, dar brațele sunt situate de două ori mai largi/mai înguste decât umerii: sarcina este complet deplasată către mușchii pectorali (versiunea largă) sau pe triceps (versiunea îngustă);

- flotari cu bumbac, in care, la expiratie, impingem puternic de pe podea cu mainile si facem bumbac in zbor: dezvolta forta musculara exploziva;

- flotari pe scaune, in care mâinile nu sunt așezate pe podea, ci pe două scaune așezate lateral: măresc sarcina asupra tuturor mușchilor prin creșterea amplitudinii;

- flotări cu picioarele pe o bancă (sau pe o bancă). minge de gimnastică), care sunt efectuate ca flotări obișnuite, dar picioarele sunt localizate mai mare: crește sarcina asupra tuturor mușchilor.

Un tip separat de flotări – flotări pe pumni, care întăresc mușchii mâinilor. Trebuie avut în vedere că încărcătura nu trebuie să cadă pe întreg pumnul, ci pe falangele degetelor al 2-lea și al 3-lea.

Nu se ține campionii pentru flotări, ci se înregistrează recorduri. Ultimul record înregistrat de 10507 flotări fără oprire a fost stabilit în 1980 de japonezul Minoru Yoshida, iar acesta nu a fost încă bătut. Și în 1993, Charles Servinzio a stabilit un record pentru numărul de flotări în timpul zilei – 46001 flotări în 21 ore și 6 minute.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.