Facebook Pixel

Vitamina B12. Cum se manifestă deficitul?

Vitamina B12. Cum se manifestă deficitul?

Vitaminele joacă un rol atât de important în corpul uman încât alimentația deficitară, stresul constant și un mediu poluat care nu ne permit să obținem setul necesar de vitamine duc la consecințe grave și simptome foarte deranjante.

Deficitul de vitamina B12 afectează maturizarea celulelor sanguine, predispoziția unei persoane la atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, chiar și starea emoțională. Deficitul acestei vitamine duce la tulburări neurologice, simptomele carenței sale sunt similare cu manifestările sclerozei multiple.

Lipsa vitaminei B12 se confundă ușor cu simptomele bătrâneții: zgomot în urechi, memorie. afectare, depresie, dureri de inima. Deci, înainte de a face un diagnostic – "in varsta" pentru tine sau pentru cei dragi, ar trebui să faci o examinare și să sprijini corpul cu complexe de vitamine, poate toate problemele cu nervii, oboseala, memorie etc. – acestea sunt semne ale lipsei de vitamina B12, care este destul de simplu de umplut.'>Complexele speciale de vitamine pot ajuta problema deficitului de vitamina B 12, dar numai un medic după o examinare poate determina doza necesară care este potrivit pentru tine (ținând cont de sex, vârstă, greutate etc.).

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.