Facebook Pixel

Vitamina D pentru adulti

Vitamina D pentru adulti

Nevoia de vitamina D pentru copii este binecunoscută, dar ce se întâmplă cu beneficiile pentru adulți? Să vorbim despre asta.

Vitamina D este nevoie de toți oamenii la absolut orice vârstă, deoarece favorizează absorbția fosforului și calciului. Datorită faptului că țesutul osos este actualizat periodic, aportul de vitamina D este necesar în fiecare zi. Chiar dacă calciul pătrunde în corp în cantități suficiente, fără vitamina D, activitatea acestuia este supărată.

Este deosebit de important să obțineți vitamina D pentru persoanele în vârstă, deoarece aceștia sunt expuși riscului de a dezvolta osteoporoză.

Vitamina D nu este utilă doar pentru a proteja țesutul osos, ea reduce și susceptibilitatea la boli ale pielii, inimii. De asemenea, administrarea de vitamina D reduce riscul de a dezvolta tumori canceroase, astfel încât aportul periodic al acestei vitamine – este o excelentă prevenire a cancerului de sân, ovar, prostată.

Vitamina D preparatele îmbunătățesc imunitatea, funcția tiroidiană. Este, de asemenea, o componentă a refacerii tecilor nervoase.

Vitamina D, precum și complexele de vitamine cu conținutul ei, trebuie să fie băute în cure pe care trebuie să le prescrie medicul dumneavoastră.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.