Facebook Pixel

Vitamina E și rolul ei în planificarea sarcinii

Vitamina E și rolul ei în planificarea sarcinii

Vitamina E (tocoferol)  iar conținutul său în organism afectează funcționarea și dezvoltarea normală a organismului. Lipsa vitaminei E în organism duce la scăderea imunității, la distrofie musculară și la slăbirea funcției de reproducere.

Dacă planificați o sarcină în 2016, atunci trebuie să începeți prin a verifica și normaliza nivelul de vitamina E din organism. Această vitamină îmbunătățește funcționarea sistemului reproducător și joacă un rol semnificativ în procesul de formare a fătului, de aceea trebuie luată înainte și în timpul sarcinii.

Majoritatea femeilor cred că sănătatea normală – aceasta este o garanție că totul este în regulă cu organismul și nu este necesar să luați diverse complexe de vitamine. Există o nuanță în acest punct de vedere, care de obicei nu este luată în considerare. În momentul formării fătului, el are deja nevoie de substanțe și elemente utile, iar unele dintre ele în corpul mamei erau suficiente doar pentru ea, dar pentru doi nu este suficient. Poate că nu știți încă despre sarcină, dar copilul dumneavoastră nenăscut are deja nevoie de substanțe precum vitamina E pentru o dezvoltare adecvată și sănătoasă.

Asortiment de vitamine E de la cei mai buni producători din lume pe care îl găsiți în catalogul magazinului nostru online

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.