Facebook Pixel

Vitamina C este leacul pentru cancer!

Vitamina C este leacul pentru cancer!

Găsirea unui leac pentru cancer – o sarcină la care oamenii de știință lucrează de mai bine de un deceniu. Această boală – una dintre cele mai frecvente cauze de deces din lume, iar conform prognozelor, din cauza schimbărilor din mediu, numărul cazurilor va crește.

Cele mai recente cercetări realizate de oamenii de știință de la Universitatea Salford din Manchester arată că vitamina C este eficientă în încetinirea creșterii celulelor canceroase Când se injectează doze mari de acid ascorbic, în jurul tumorii se formează o cantitate mare de peroxid de hidrogen. Omoara celulele canceroase fara a le deteriora pe cele sanatoase. Oamenii de știință au efectuat experimente comparând efectul medicamentului clinic stiripentol, a trei medicamente experimentale (actinonin, FK866 și 2-DG) și a trei substanțe naturale (esterul fenilic al acidului cafeic, silibinina și acidul ascorbic) asupra celulelor canceroase.

Conform rezultatelor experimentului, cele mai eficiente substanțe au fost actinona și FK866. Dar substanțele naturale au oprit și metabolismul celulelor stem canceroase, iar vitamina C a fost de 10 ori mai eficientă decât medicamentul 2-DG. Liderul studiului, dr. Michael Lisanti, a spus: „Vitamina C este ieftină, naturală, inofensivă și ușor disponibilă. Aflați că îl putem folosi ca o armă potențială împotriva cancerului, — descoperire importantă în medicină. Faptul că vitamina C poate fi un instrument eficient în lupta împotriva cancerului, a spus laureatul Nobel Linus Pauling. Cu toate acestea, aceasta este prima dată când acest lucru este dovedit empiric.

Referire la studiul aici

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.