Facebook Pixel

Dezechilibre de vitamine și minerale' - o prelegere educațională a avut loc la Kiev

Dezechilibre de vitamine și minerale' - o prelegere educațională a avut loc la Kiev

Pe 29 februarie, la Kiev, cu sprijinul Asociației de Nutriție și Dietetică, prima întâlnire educațională „Dezechilibre de vitamine și minerale. Simptome și corectare. Organizator de evenimente -  resedinta oficiala a vitaminelor BIOTUS. S-au adunat peste 30 de participanți - medici, nutriționiști și persoane interesate de sprijinul vitaminic.

Evenimentul a fost deschis de președintele Asociației Dieteticienilor și Nutriționiștilor din Ucraina, fondatorul celui mai mare magazin online BIOTUS -  ;Olga Grekulova.  

În calitate de persoană publică și ambasadoră a mărcii, Olga și-a anunțat principalele obiective ale ciclului de evenimente: să permită oamenilor să primească informații cuprinzătoare despre importanța sănătății, modul și calitatea nutriției, controlul asupra echilibrelor interne.

The conferențiarul evenimentului a fost un medic generalist, un nutriționist cu experiență clinică - Tatyana Lakusta. Tatyana a vorbit în cuvinte simple despre: cercetarea științifică în domeniul nutriției, metodele moderne de completare a vitaminelor în organism, precum și cauzele unei deficiențe de minerale și nutrienți.
Tatyana a acordat o atenție deosebită importanței celor mai multe alimentație variată și completarea cu vitamine și microelemente în organism. Ea a menționat că este necesar să se abordeze separat problema alimentației adecvate pentru copii și persoanele în vârstă. De asemenea, medicul a sfătuit cu privire la problema selecției individuale a complexelor de vitamine: fier, colagen sub formă de pulbere și tablete, vitamina D3, suplimente alimentare pentru pierderea în greutate. Fiecare participant la eveniment a avut ocazia să discute personal cu un nutriționist, precum și să primească un pachet de participant și să guste cocktailuri sănătoase pentru sănătate, să achiziționeze toate complexele de vitamine necesare.

În timpul evenimentului, participanții au avut: oportunitatea de a gusta gustări sănătoase și cocktailuri cu vitamine, precum și de a cumpăra produse din magazinul Biotus la o reducere specială.

Biotus și Asociația de Nutriție și Dietetică vor organiza următorul eveniment, care va fi dedicat sănătății femeilor, spre sfârșitul lunii aprilie, urmăriți actualizările de pe Facebook

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.