Facebook Pixel

Complexe de vitamine pentru bărbați și femei

Complexe de vitamine pentru bărbați și femei

Complexele de vitamine masculine și feminine diferă în principal prin cantitatea și raportul de vitamine și microelemente. Pentru viața de zi cu zi la birou, această diferență nu este fundamentală - puteți lua complexe de vitamine „generale”.

Preparatele „speciale” pentru bărbați și femei sunt concepute pentru perioadele de activitate fizică intensă. De exemplu, pentru sport, atunci când organismul are nevoie de doze crescute de substanțe pentru a restabili energia, a activa creșterea musculară și a arde excesul de greutate. Și, de asemenea, pentru a întări sistemul reproducător.


Complecșii de vitamine Adam și Eva de la marca americană Now Foods refac metabolismul perturbat, ameliorând astfel oboseala cronică. De asemenea, întăresc sistemul imunitar și energizează organismul în general.


Complexul masculin se concentrează pe zinc, vitaminele F și E, care sunt responsabile pentru spermatogeneză și producția de hormoni masculini. Datorită acestui fapt, complexul Adam are un efect benefic asupra sănătății sexuale.


Complexul pentru femei conține acid alfa-lipoic și coenzima Q10, care susțin sănătatea femeilor. La fel și un complex de „vitamine ale frumuseții” - chiar cele care fac pielea elastică, întăresc părul și unghiile și încetinesc procesul de îmbătrânire.
Ambele complexe sunt potrivite pentru vegetarieni și sunt recomandate ca supliment alimentar în perioadele de antrenament activ.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.