Complexe de vitamine pentru bărbați și femei

Complexe de vitamine pentru bărbați și femei

Comp. masculin și feminin Lexis de vitamine diferă în principal în cantitatea și raportul de vitamine și microelemente. Pentru viața de zi cu zi de birou, această diferență nu este fundamentală -puteți lua „general” complexe de vitamine.

„Special” quo; aceleași medicamente pentru bărbați și femei sunt concepute pentru perioadele de activitate fizică ridicată. De exemplu, pentru sport, atunci când organismul are nevoie de doze crescute de substanțe pentru a restabili energia, a activa creșterea musculară și a arde excesul de greutate. Și, de asemenea, pentru a întări sistemul reproducător.


Seturi de vitamine Fostii Adam și Eva de la brandul american Now Foods refac metabolismul afectat, ameliorând astfel oboseala cronică. De asemenea, întăresc sistemul imunitar și energizează organismul în general.


În setul masculin În plus, se pune accent pe Zinc, vitaminele F și E, care sunt responsabile de spermatogeneza și producerea de hormoni masculini, datorită acestui fapt, complexul Adam are un efect benefic asupra sănătății sexuale.

Автор:
Штатный сотрудник
16 mai 2017
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.