Trebuie să iau vitamine în timpul activității fizice?

Trebuie să iau vitamine în timpul activității fizice?

Datorita activitatii fizice active, organismul nostru nu are timp sa se recupereze si lucreaza intr-un mod imbunatatit, consumand nu numai energie, ci si grasimi si carbohidrati. Activitatea fizică hiperactivă poate dăuna organismului, deoarece există o deficiență de vitamine și o defecțiune. Prin urmare, împreună cu cursurile din sala de sport, este necesar să vă completați corpul cu substanțe utile, vitamine, pe lângă o dietă echilibrată. Dacă vrei să câștigi masă musculară sau să slăbești fără a dăuna organismului, trebuie să consumi vitamine care nu sunt disponibile în timpul mesei.

Pentru a obține rezultate maxime, activitatea fizică, alimentația adecvată și aportul de vitamine trebuie combinate astfel încât organismul să nu le solicite pentru a manifesta o boală.

Vitamina principală pentru un sportiv profesionist – este vitamina C. Se găsește în citrice, căpșuni, coacăze și măceșe. Vitamina C este esențială pentru absorbția adecvată a proteinelor și creșterea musculară. Această vitamină ajută celulele să se recupereze din stres, saturează mușchii cu oxigen și este folosită activ în culturism.

Vitaminele grupului B sunt necesare și în viața sportivă a unei persoane. Se găsesc în produsele de origine animală. Recomandat si pentru dieta si cresterea in greutate. Merită spus că vitamina B12 nu este absorbită cu produsele din aluat de drojdie și produsele din făină. De asemenea, vitaminele din acest grup reduc conținutul de carbohidrați, elimină stresul și ameliorează oboseala.

Dacă un atlet are scopul de a construi mușchi, atunci vitaminele B sunt necesare în acest sens. caz, deoarece contribuie la creșterea rapidă în greutate și la rezultate instantanee.

Pentru cei care slăbesc, vitamina B accelerează metabolismul și promovează pierderea în greutate.

Vitamina Doferă forță, energie și dezvoltă rezistență. A fi la soare sau a folosi un pat de bronzat îmbunătățește rezultatele exercițiilor regulate. Se găsește în lapte și drojdia de bere, datorită cărora produsele vor accelera creșterea musculară.

În ciuda faptului că mersul la sală și exercițiile fizice necesită multă forță și energie, toate oferă în continuare beneficii pentru sănătate. Pentru a fi mereu plin de forță și pentru a menține sănătatea, este necesar să luați acid glutamic. Această substanță nu se găsește în alimente, așa că trebuie consumată în timpul antrenamentului. Mărește tonusul, adaugă activitate altor acțiuni ale organismului, întărește sistemul imunitar și îmbunătățește starea sistemului nervos.

Folosirea vitaminelor afectează funcționarea majorității organelor interne și generală. sănătate. Pentru a pierde în greutate, trebuie să fiți atenți când luați anumite medicamente împreună cu o dietă echilibrată sau chiar cu o dietă strictă, dar nu excludeți utilizarea lor.

to accelerează rezultatul arderii grăsimilor, se utilizează o substanță precum carnitina. Transformă grăsimea în mușchi, întărește inima și sistemul vascular. Rezultatele consumului de carnitină pot fi văzute numai în combinație cu încărcături active. Face mușchii să lucreze și să ardă calorii în cantități mari.


Pentru ca pielea să rămână în timp ce pierde în greutate și construind mușchii încordați, elastici și elastici, trebuie să fie hrănit cu colagen, care, cu efort fizic asiduu și scădere bruscă în greutate, poate să nu aibă timp să iasă în evidență sau să dispară cu totul. Prin urmare, trebuie să folosiți preparate vitaminice care conțin colagen, principalul agent structural care formează compuși moleculari. Pe lângă un efect pozitiv asupra pielii, colagenul întărește unghiile, părul, oasele și îmbunătățește starea organelor interne.

În ciuda sportului, este necesară o alimentație echilibrată pentru a menține starea normală a tuturor organelor și a corpului. Dieta ar trebui să conțină legume, fructe, produse lactate - de asemenea, acestea vă vor umple corpul cu vitamine și nutrienți.


Merită să știți că în timpul pierderii în greutate poate exista o deficiență de vitamine, atunci trebuie să luați complexe de vitamine care se potrivesc personal corpului dumneavoastră. În culturism, sunt necesare proteine, care acționează ca material de construcție pentru un corp ideal și accelerează creșterea musculară. Vitaminele pentru sport, și anume L-arginina, trebuie consumate pentru a menține sănătatea la un nivel ridicat. .

Odată cu aportul combinat de vitamine, efectul așteptat este sporit. Și alături de mineralele necesare, te vei recupera după o pauză lungă, vitaminele necesare vor da forță și energie după multe ore de antrenament. 


Dacă ai de gând să faci sport serios, să câștigi masă musculară sau să slăbești, mai întâi trebuie să-ți alegi un antrenor pentru a nu te răni și corpul dumneavoastră în stadiul inițial și înainte de a lua vitamine - consultați un antrenor sau un specialist.

 

Acest articol a fost scris de un scriitor al personalului Biotus.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.