Vitaminele TM BIOTUS au devenit partenerul maratonului de fitness Olga Polyakova

Vitaminele TM BIOTUS au devenit partenerul maratonului de fitness Olga Polyakova

Am fost cu toții în carantină și stresați, mulți s-au îngrășat, așa că avem 21 de zile pentru a remedia situația.

TM BIOTUS a decis să devină partener al maratonului de fitness al Oliei Polyakova „De la preoteasa de noapte la Queen" Nights in 21 days”, care începe pe 15 iunie.

Polyakova Vitamins

Toți participanții se vor antrena cu Olya, vor pierde în greutate, vor mânca corect și se vor simți mai bine și mai sănătoși.

Programul de maraton de fitness include antrenament funcțional pentru toți mușchii grupuri, teme, precum și un plan de nutriție echilibrat atent selectat pentru toate cele trei săptămâni, constând doar din produse sănătoase, elaborate de nutriționiști și nutriționiști profesioniști, precum și 21 de zile de motivație și sprijin.

BIOTUS prezintă vitamine și suplimente alimentare de producție proprie. Linia de produse este formată din: Omega 3, vitamina C și Zinc - acele vitamine și microelemente, datorită cărora procesul de slăbire este mai ușor și mai rapid.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.